Yenilince G.Saray'da flaş transferler

Güncelleme Tarihi:

Yenilince G.Sarayda flaş transferler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2014 12:43

Süper Kupa öncesinde 'sponsor yoksa transfer de yok' diyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe yenilgisi sonrası fikir değiştirdi. Sarı kırmızılılar bu hafta iki yabancıyı birden transfer edecek.

Haberin Devamı

Galatasaray'da bu hafta iki transfer bombası birden patlayacak...

Geçtiğimiz günlerde 'sponsor yoksa transfer de yok' açıklaması yapan kulüp başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe'ye kaybedilen Süper Kupa maçı sonrası bu fikrinden vazgeçti ve transfer yapma kararı aldı. Ezeli rakip Fenerbahçe ile girilen 4. yıldız yarışı nedeniyle bu sezon şampiyonluğa büyük önem veren Aysal, bu hafta içinde bir değil iki oyuncu birden alacak.

Galatasaray taraftarlarının sonucunu heyecanla beklediği transfer gelişmeleri şöyle:

- Sarı kırmızılı kulüpte transfer görüsmelerini yürüten idari menajer Cenk Ergün, dün Brezilya'ya gitti. İstanbul'dan Sao Paulo'ya uçan Ergün, bugün Coritiba kentine geçecek.
- Peki Cenk Ergün Brezilya'da hangi futbolcularla görüşecek. Öncelikle şunu vurgulayalım; bu isimle basında daha önce yazıldığı gibi Pato, Damiao ya da Doria değil. Hedefte başka isimler var.
- Kolombiyalı stoper Eder Balanta'nın transferinden, River Plate Kulübü'nün astronomik talepleri nedeniyle vazgeçildi.
- Forvet mevkii için adları geçen Mevlüt Erdinç ve Joel Campbell artık transfer listesinde yok.
- Galatasaray yöneticileri, rakipler sürekli devreye girip transferi bozma adına fiyat artırdıkları için, görüştükleri oyuncuların isimlerini gizli tutuyor. Yönetciler imza aşamasına geldikleri stoper ve forvet adaylarını şöyle tarif ediyor:
- Stoper bölgesine alınacak futbolcu ayni zamanda bek mevkiinde oynama özelligine sahip olacak.
- Yeni forvet oyuncusu da çok yönlü olacak. Hem sağ kanatta hem solda oynayabilecek.
- Başkan Ünal Aysal ve ekibinin bir de sürprizi var... Eskişehirsporlu Tarık Çamdal'ın transferi için yeniden harekete geçildi. Milli futbolcunun kulübüyle görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılılar, talep edilen 6 milyon Euro'da yeterli indirimi yaptırabildikleri taktirde Tarık'ı renklerine bağlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!