Entrika rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Entrika rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2014 01:23

Kanal D’nin yeni günlük dizisi “Alın Yazım”, 1 Eylül’de başlıyor. Hafta içiher gün saat 10.00’da ekrana gelecek dizinin başrollerini Duygu Keser veOzan Dağgez paylaşıyor.

Haberin Devamı

“Alın Yazım” nasıl bir dizi olacak?
- Duygu Keser: Aslında iç içe geçmiş bir sürü hikaye var. Dizinin en güzel yanı da bu bence... Sadece iki kişinin aşkı ya da kahramanlığı anlatılmıyor.
- Ozan Dağgez: Dizimizin çok heyecanlı bir hikayesi var, içinde birçok entrika barındırıyor.
Peki canlandırdığınız karakterler?
- Duygu Keser: Ben Asya karakterini oynuyorum. Asya, bebekken yetimhaneye bırakılmış. Yetimhanede geçen yılların ardından üniversite sınavında moda tasarımı bölümünü kazanıp İstanbul’a geliyor. Çok saf ve iyi niyetli bir genç kız. Hayatı İstanbul’da tanımaya başlıyor, ilk aşkını da hayal kırıklıklarını da bu şehirde yaşıyor.
- Ozan Dağgez: Ben de genç, iyi niyetli, herkes tarafından sevilen bir doktoru canlandırıyorum. Asya karakteri ile yolları bir şekilde kesişiyor ve hikaye asıl o zaman başlıyor. Senaryoyu ilk okuduğumda çok etkilendim; çünkü hikayenin derinliği vardı. Benim için önemli olan canlandıracağım karakterin derinliği olması.
Çekimlere ne zaman başladınız?
- Ozan Dağgez: Ağustos başında... Yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyoruz. Sabahtan akşama kadar setteyiz. Zamanla oturacaktır bu düzen diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

Entrika rüzgarı


GÜNLÜK DİZİ ÇEKMEK HAFTALIKTAN DAHA KOLAY
Kaç dakikalık bir dizi?
- Ozan Dağgez: 45 dakika... Tabii reklamlarla bir saati bulur.
- Duygu Keser: Hafta içi her sabah Kanal D’de izleyici karşısında olacağız.
Günlük dizi çekmek, haftalık dizi çekmekten daha mı zor?
- Ozan Dağgez: Henüz bunun ayrımına varamadım. Ama daha önce benzer işlerde çalışan arkadaşlarımız ilerleyen zamanlarda rayına oturacağını, hatta setin genellikle öğleden sonra bittiğini söylüyorlar. Gerçi ben zaten tempolu yaşamı severim. Masa başında oturmak değil sürekli koşturmak isterim. Bu yüzden benim için sorun yok.
- Duygu Keser: Bundan önceki dizilerimin hepsi haftalıktı, bütün arkadaşlarım günlük dizide çok yorulacağımı söyledi. Buna rağmen ben şu anki halimden çok memnunum. Evet her gün çalışıyorum, sadece tek bir gün iznim var ama mutluyum. İnanın haftalık dizilerde daha çok yoruluyordum.
Oyunluğunuzu geliştirmek için neler yapıyorsunuz?
- Ozan Dağgez: Sürekli kendimi yenilemeye çalışıyorum. Mesela bu proje başlamadan önce New York Film Akademi’de eğitim aldım. Vakit bulduğum her an kendimi geliştirmeye çabalıyorum.
- Duygu Keser: Ben de okuyorum, çalışıyorum seyrediyorum, geziyorum...

Haberin Devamı


EVLİ VE MUTLU
İkiniz de evlisiniz, evlilik hayatı nasıl gidiyor?
- Ozan Dağgez: Muhteşem geçiyor. Sekiz senelik birlikteliğin ardından dört senedir evli olarak hayatımıza devam ediyoruz. Eşim de bu sektörden, yönetmenlik yapıyor. Kimse kimsenin işine karışmadığı için gayet rahatız. Pek kıskanç bir adam değilimdir, eşimde de şimdiye kadar böyle bir davranış görmedim. Bana gelen teklifleri de ilk önce eşime gösteririm, birlikte inceler, üzerine yorumlar yaparız.
- Duygu Keser: Biz de üç senedir evliyiz, eşim televizyoncu. Dört, beş aydır birlikteydik, sonra “Biz neden evlenmiyoruz?” diye sorarak ben evlilik teklif etmiş oldum. Ama daha sonra o sürpriz bir evlenme teklifi yaptı tabii. Evlilik umduğumdan daha güzel çıktı. Elbette sorumluluklarımız arttı ama evlenmiş olmak için evlenmemiştik ki, birbirimizi çok seviyorduk. Bu yüzden bütün hayatımı onunla geçirmek istedim. Benim en büyük destekçim kocam.

Haberin Devamı

Entrika rüzgarı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!