GeriSeyahat Dünyanın en lüks ve pahalı 10 otel odası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Dünyanın en lüks ve pahalı 10 otel odası

Dünyanın en lüks ve pahalı 10 otel odası

Playboy temalı ya da duvarları fresk kaplı bir oda... İçinde özel havuzları bulunan, 1500 metrekare dev bir süit... Tatilinizde bu özelliklere sahip bir otelde kalmak mümkün. Ancak her biri için küçük bir servet ödemeyi göze almanız gerekiyor. İşte dünyanın en pahalı 10 odası...

EN PAHALISI: GECELİK 141 BİN 600 TL.

Dünyanın en lüks ve pahalı 10 otel odası

Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson - Cenevre

Paranoyaklık derecesinde güvenli. Camlar ve kapılar kurşun geçirmez. Birçok güvenlik önlemi var. Kendinizi tehlike altında ve müsrif hissediyorsanız burada kalmak iyi bir fikir. Cenevre Gölü ve Mont Blanc manzaraları fiyata dahil. Otelin en üst katı bu süite ayrılmış. 12 ayrı odası var. Bilardo odası, piyano, spor salonu ve kütüphanesi bulunuyor.

KRAL SÜİTİ: 98 BİN TL.

Dünyanın en lüks ve pahalı 10 otel odası

Presidental Suite, The Raj Palace Hotel, Jaipur - Hindistan

Eskiden bir kralın süitiydi. 1500 metrekareyle Asya’nın en genişlerinden. 4 katlı bir apartman görünümünde. Geniş terası ve özel bir havuzu var. Terastan pembe şehir Jaipur’u panoramik olarak izleyebiliyorsunuz. En özgün yanı, özel müzesi.

360 DERECE MANHATTAN: 91 bin 130 TL.

Dünyanın en lüks ve pahalı 10 otel odası

Ty Warner Penthouse Suite, Four Seasons - New York

400 metrekarelik süit, otelin en üst katının tamamını kapsıyor. Manhatttan’ı 360 derecelik bir açıyla görmenize olanak sağlıyor. 9 odası var. Tasarımcı Peter Marino, Mimar IM Pei ve Beanie Babies’ın kurucusu milyoner Ty Warner tarafından tasarlanmış. Açık ve kapalı bir Zen bahçesi, muazzam avizeler odanın güzel detayları. Kalırsanız bir antrenör, terapist, şoför ve uşak emrinize amade oluyor.

SEÇME MÜŞTERİ: 87 bin 170 TL.

Dünyanın en lüks ve pahalı 10 otel odası

Hilltop Estate Owner’s Accommodation, Laucala Island Resort, Laucala Adası - Fiji

Bu özel villada kalmanın diğerlerinden farkı kalmak isteyen kişinin villa sahibi tarafından seçilmesi. Kalmak isteyenler önce bir form dolduruyor ardından Red Bull milyoneri Dietrick Mateschitz kalmasını istediği kişilere karar veriyor. Adada 25 villa var. Ata binebilir, spada dinlenebilir, özel havuzunuzda yüzebilirsiniz.

PLAYBOY TEMALI: 77 bin 315 TL.

Dünyanın en lüks ve pahalı 10 otel odası

Hugh Hefner Sky Villa Palms Resort, Las Vegas

Hugh Hefner’la tasarlanan odaya tahmin edebileceğiniz gibi ‘Playboy’ teması hâkim. Dönen yuvarlak yatak, aynalı duvarlar bu temanın bir parçası. Tüm Las Vegas’a tepeden bakan özel havuzunuzda yüzebileceğiniz odada SPA merkezi de mevcut. Bar ve poker masasında kendi oyununuzu düzenleyebilirsiniz.

ÖZEL PİYANİSTİ BİLE VAR: 74 bin 850 TL.

Dünyanın en lüks ve pahalı 10 otel odası

Royal Villa at the Grand Resort Lagonissi - Atina

Uşağınız, özel şefiniz ve piyanistinizle parmağınızı kımıldatmanıza bile gerek kalmayacak. Enerjinizi yalnızca içkilerinizi yudumlamak için harcayacaksınız. Hareketlenmek istiyorsanız kendinize özel kapalı havuz, ısıtılmış açık havuz, spor salonunda biraz zaman geçirin. Sonra özel masaj odanızda masaj yaptırarak bunların yorgunluğunu atarsınız.

FRESK KAPLI ODALAR: 65 bin TL.

Dünyanın en lüks ve pahalı 10 otel odası

Villa La Cupola Suite, Westin Excelsior - Roma

Tam anlamıyla ‘La Dolce Vita’ deneyimi için tasarlanmış. Antik Roma’dan esinlenerek tasarlanan süit Avrupa’daki en büyük otel odalarından biri. Çoğu yeri mermer, fresk ve cam. Devasa, muhteşem terasında güneşlendikten sonra özel spanızda kendinize bakım yaptırıp saunaya girebilirsiniz. Tüm bunların ardından yine özel sinemanızda istediğiniz filmi izleyin.

ÜÇ AYRI YATAK ODASI: 56 bin 700 TL.

Dünyanın en lüks ve pahalı 10 otel odası

The Presidential Suite at the Hotel Cala di Volpe, Porto Cervo - İtalya

İtalyan dokunuşlarla dekore edilmiş odada üç ayrı yatak odası, solaryum, spor salonu ve özel, büyük bir yüzme havuzu var. Kıyı şeridinin güzel manzarasını izlemeye son verebilirseniz, odanızın özelliklerinin tadını çıkarabilirsiniz.

53'ÜNCÜ KATTAN TOKYO: 54 bin 600 TL.

Dünyanın en lüks ve pahalı 10 otel odası

Ritz-Carlton Suite, Ritz-Carlton - Tokyo

300 metrekarelik odanızda yatağınızdan şehrin panoramik manzarasını izleyebiliyorsunuz. Dev mermer banyolar, yağmur model duşlar odanın hoş detayları binanın 53’üncü katında. Imperial Palace’ı, Fuji Dağı’nı ve Roppongi Tepeleri’ni camınızdan izleyebiliyorsunuz.

7 KİŞİ EMRİNİZE AMADE: 54 bin 470 TL.

Dünyanın en lüks ve pahalı 10 otel odası

Royal Towers Bridge Suite, Atlantis - Bahamalar

Altın avizelerle aydınlatılmış, bir ucundan bir ucunu göremediğiniz bir oda. Altın rengi detaylarla dekore edilmiş, Emrinize amade yedi kişilik özel ekip, istediğinizde odaya kendilerine özel girişten giriyor. Oturma odasında bar, eğlence merkezi ve piyano var. Özel yemek odası, mutfak, kiler odanın diğer özellikleri. Balkon, ayaklarınızın altına göz kamaştırıcı bir manzara seriyor.

False