Osman Azrail gibi peşimde

Güncelleme Tarihi:

Osman Azrail gibi peşimde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2014 01:22

Boşanmak istediği için 17 yerinden bıçaklanan Sena Ş. hayata döndü. Ancak kocanın tehditleri halen sürdürüyor. Dışarı çıkmaya korkan kadın, “Beni bıçakladı, sakat bıraktı. Bir gece bile cezaevinde yatmadı. Öldürüleceğim günü bekliyorum” dedi.

Haberin Devamı

İKİ çocuk annesi Sena Ş. (22) geçen yıl nisan ayında aile içi şiddet nedeniyle Osman Ş.’ye (28) boşanma davası açtı. Kocanın cevabı ise hukuki değil kanlı oldu. Kadını evde 17 yerinden bıçakladı. Öldü diye bırakıp kaçtı. Babası tarafından hastaneye kaldırılan Sena Ş. mucize eseri hayata tutundu ancak bir elinde his kaybı oluştu. Osman Ş. eşini bıçakladıktan sonra yakalandı. Nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Evine 200 metreden fazla yaklaşmama kararı alındı. Ancak bu karar hiçbir şeyi değiştirmedi.
‘KOCAM BİR BAĞIMLI’
Serbest kocanın hemen her gün ölümle tehdit ettiği Sena Ş. ve ailesi sokağa çıkamaz oldu. Sena Ş. yaşadıklarını şöyle anlattı: “Osman alkol ve uyuşturucu bağımlısı. Mahkemenin kararına göre bana 200 metreye kadar yaklaşmaması gerekiyor. Ancak sürekli kapının önüne gelerek bağırıyor ve ölümle tehdit ediyor. En son iki gün önce geldi. Kapıları tekmeledi. Polis geldi, ancak hiçbir şey yapmadı. Osman elini kolunu sallayarak gitti. Sonrasında tekrar beni telefonla arayarak öldüreceğini söyledi. Arkamdan Azrail gibi dolaşıyor. O tutuklanmadan ben rahat etmeyeceğim. Ya da beni öldürecek. Öldürüleceğim günü bekliyorum.”

Çocuklar için geliyor

Haberin Devamı

4 YILLIK evliliklerinden 3 yaşında kızı ve 7 aylık oğulları olduğunu söyleyen Sena Ş. “Mahkeme kararıyla iki haftada bir çocukları almaya geliyor. Çocukları vermeye korkuyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!