Aysal’dan acil transfer planı

Güncelleme Tarihi:

Aysal’dan acil transfer planı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2014 23:09

Süper Kupa finali sonrası harekete geçen sarı kırmızılılar, bu hafta 2 transferi birden hedefliyor. Tarık Çamdal pazarlığı da kızışacak.

Haberin Devamı

G.SARAY’da Fenerbahçe’ye karşı oynanan futbol ve kaybedilen kupa sonrası Başkan Aysal, “Sponsor yoksa transfer de yok” fikrinden vazgeçti. 4. yıldızı yarışına büyük önem veren sarı kırmızılılar, hafta içinde 2 transferi birden yapacak. Teknik direktör Prandelli’nin istediği forvet ve stoper transferi böylece gerçekleştirilmiş olacak.
Mümkün olursa bir de transferin son günlerinde aylarca peşinden koşulan Tarık Çamdal sürprizi gerçekleşecek.

İKİ YÖNLÜ OYUNCULAR TERCİH EDİLECEK

Stopere alınacak futbolcu bek oynama özelliğine de sahip olacak. Forvete alınacak. isim de hem sağ açık, hem sol açıkta oynayacak biri olacak. Transfer edilmesi planlanan isimler sır gibi saklanırken, adaylar arasında, daha önce gündeme gelen Doria, Balanta, Mevlüt ve Campbell’ın bulunmadığı öğrenildi.
Aysal, Eskişehirspor’un 6 milyon Euro’da indirime gitmesi halinde uzun süre peşinden koştukları Tarık Çamdal’ın işini de bitirmek istiyor.

Podolski idmanda ‘Cimbom’ dedi

Haberin Devamı

ARSENAL, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürürken, Podolski, antrenmanda Türkçe konuşmasıyla ilgi yarattı. 29 yaşındaki futbolcu, “Cimbom”, “Hızlı hızlı”, “Gaz ver, gaz ver”, “Abi buraya” gibi ifadeler kullanması dikkat çekti.
Bu arada, Arsenal Menajeri Wenger, Podolski için “Yarın (bugün) bizimle olacak. Onu kolay bırakmayız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!