Aksa Akrilik’e risk belgesi

Güncelleme Tarihi:

Aksa Akrilik’e risk belgesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2014 01:11

Kısa bir haber turu...

Haberin Devamı

AKSA Akrilik Kimya, TS ISO 31000 Risk Yönetim Sistemi ile risk belirleme, analiz etme ve risklerle ilgili uygun aksiyonları alma konularında sistematik bir yapısı olduğunu tescilledi. 13-15 Ağustos 2014 tarihleri arasında TSE tarafından gerçekleştirilen ve başarı ile sonuçlanan TS ISO 31000 Risk Yönetimi Doğrulama Denetimi sonucunda Aksa Akrilik, Türkiye’de Risk Yönetim Sistemi Doğrulama Belgesi alan ikinci, borsa ve sanayi kuruluşları arasında ise ilgili belgeye sahip ilk şirket oldu.

Avea ve Datagate el sıkıştı

INDEX Grup bünyesindeki Datagate, Avea ile distribütörlük sözleşmesi imzaladı. Datagate-Avea işbirliği, Avea ürünlerinin ve Avea kanalında satılan tüm ürünlerin distribütörlüğünü kapsıyor. Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Balcı, “İşbirliğiyle, Avea ürünlerinin satışlarının önemli ölçüde artacağına inanıyoruz” dedi. Datagate Genel Müdürü Salih Baş ise “Avea markalı ürünler; Avea Intouch ve Jet gibi ürünlerin dağıtımını yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

Atatürk enerji tasarruflu

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı karbon salımını azaltma yönündeki çalışmalarını sertifikalandırdı. Avrupa’daki havalimanı işletmelerinin çatı örgütü ACI Europe tarafından başlatılan Havalimanı Karbon Akreditasyonu (ACA) programında üçüncü seviyeye yükseldi. TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü “TAV Havalimanları olarak, başlangıçtan bu yana sürdürülebilirliği tüm operasyonlarımızın odağına alıyoruz” dedi.

Burgan Bank’tan KOBİ desteği

BURGAN Bank, KOBİ’lere kefalet desteği vererek işletmelerin ek teminat göstermeden banka kredisi kullanmasını sağlayan Kredi Garanti Fonu (KGF) ile işbirliği yaptı. Burgan Bank’ın 60 aya kadar vadeli KGF Kredileri’nden; yeni iş kurmak isteyen, yaratıcı fikre sahip olan girişimciler, işyerlerini genişletmek isteyen KOBİ’ler ve esnaflar yararlanabiliyor.

Kastamonu’da ahşap fuarı

SON yıllarda ‘ahşap’ ürünlerle öne çıkan Kastamonu’da 4. Kastamonu Ahşap Fuarı açılıyor. Ahşap kültürünün dünyaya tanıtılması için Kastamonu Valiliği’nin öncülüğünde gerçekleşen fuar 28-31 Ağustos tarihleri arasında açık kalacak. Ahşap mobilyaları alanında faaliyet gösteren firmaları dünyaya tanıtmayı hedeflediklerini kaydeden Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, “Bu fuarımıza, 50’ye yakın firma katılıyor. ‘Country’ tarzı ahşap mobilyalar genelde ithal ediliyor” dedi.

Haberin Devamı

Muratbey, ‘tanınmış’ liginde

MURATBEY, Türk Patent Enstitüsü’nün değerlendirmeleri sonucunda Tanınmış Marka statüsüne layık görüldü. Muratbey Gıda’nın Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, kaliteyi ön planda tutan kalitenin tüm gereklerini yerine getiren ve sürekli kendilerini yenileyen bir marka olduklarını belirterek “Gücümüzü sürekli kendimizi yenilememizden alıyoruz. İnovatif çalışmalarımızı sürdürerek yeni ürünlerimizi tüketicilerin beğenisine sunmaya çalışıyoruz” dedi.

Prontotour, 50 büyük arasında

DIGITALE dergisinin “E-Ticaret Ekosisteminin 50 Büyük Oyuncusu” araştırmasında turizm sektöründen sadece Prontotour yer aldı. Prontotour Pazarlama Müdürü Sarp Özkar, “Online ticaret sektörünün devleri olan Gittigidiyor, Yemeksepeti, Hepsiburada, N11, Markafoni, Sahibinden.com gibi uzman firmaların arasında bulunmak, işimizi online tarafta da iyi yaptığımızın bir göstergesi. Tek turizm firması olarak bu listede yer almamız, sektörümüzü temsil etmemiz adına önemli bir görev yüklenmiş oluyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Turkcell’den ebeveyn desteği

TURKCELL’in geliştirdiği ücretsiz “Çocuğum ve Ben” uygulaması sayesinde, ebeveynler ve çocuklar, farklı kullanıcı girişleriyle kendilerine özel içeriklere ulaşabiliyor. Anne ve babalar uygulama üzerinden çocuklarının sağlığı ve gelişimi konusunda bilgi alıyor; çocuklar da eğlenceli ve öğretici videolar ile en sevdikleri çizgi filmleri seyredebiliyor. Ebeveynler, çocukların yaşlarına göre özelleştirilmiş pedagojik bilgileri gün gün takip edebiliyor, uzman doktorların videolarına ücretsiz ulaşabiliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!