69 KİŞİ YENİ BİLET ALDI

Güncelleme Tarihi:

69 KİŞİ  YENİ BİLET ALDI
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2014 20:24

TFF, yeni sezonda kombine alanların hak kaybına uğramamasını gerekçe göstererek, cezalı tribünde kombinesi tespit edilen 116 kişi hariç herkese stadı açtı. Bu haktan, olay çıkarıp tespit edilemeyenler de yararlanabilecek.

Haberin Devamı

BURSASPOR, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle, sezonun ilk karşılaşması olan Galatasaray maçında, yeni kurallar gereğince Maraton ve Kapalı Kale Arkası tribünlerinde seyirci olmadan mücadele edecek. Ancak yeşil beyazlılar, bu dezavantajı mümkün olduğunca azaltmaya çalışıyor.
Bunun içinde Bursa Yönetimi önceki gün bir açıklama bu tribünlerden kombine alan taraftarların, Galatasaray maçında diğer tribünlerden bilet alabileceğini açıkladı. Peki, bu açıklama, e-bilet uygulamasına uygun muydu? Kulüp bu açıklamayı nasıl yayımladı?
Yeşil beyazlılar, çekecekleri cezanın geçen seneden kaldığını ve yeni sezonda kombine bilet alanların, bu vasıtayla hak ihlaline uğratıldığını passolig’e iletti.
Bunun karşısında passolig de konuyu TFF’ye sundu. Konuyu inceleyen TFF Hukuk Kurulu, geçen sezon o tribünden bilet alıp bu sezon yenilediği tespit edilen 116 kişiyi dışarıda bırakarak, yeni sezondan kombine alanların haklarının kısıtlandığı gerekçesiyle Bursaspor’un başvurusunu haklı buldu.
Bursaspor Yönetim e-biletle kombine alan taraftarların maça gelmesi için herhangi bir engel olmadığını resmi internet sitesinde açıkladı.
Tek seferlik bu uygulamadan cezaya sebep olan tribünlerden geçen sene kombine alıp, bu sezon da yenilen 116 kişi yararlanamayacak. Yeni sezonda kombine alanlardan da şimdiye kadar 69 kişi, diğer tribünlerden bilet aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!