İkisi de Beşiktaş'ta

Güncelleme Tarihi:

İkisi de Beşiktaşta
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2014 17:10

Siyah beyazlı kulüp, Norveçli sağ bek Martin Linnes ve Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa ile anlaşmaya vardı. İki oyuncunun cuma günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş, transferin bitmesine sayılı günler kala iki yıldız oyuncunun transferini büyük ölçüde bitirdi.

Siyah beyazlılar, uzun süredir peşinde oldukları Norveçli sağ bek Martin Linnes ve Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa ile anlaşmaya vardı. Teknik direktör Slaven Bilic'in ısrarla istediği iki oyuncunun cuma günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçmeleri bekleniyor.

Norveç'in Molde takımında forma giyen Linnes, son bir yıl içinde gösterdiği yüksek performansla birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde yer alıyor. 23 yaşında ve 1.77 metre boyundaki Norveçli futbolcu, geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.

Anlaşma sağlanan diğer isim olan Jose Sosa ise 29 yaşında ve 1.81 metre boyunda. Bayern Münih, Atletico Madrid, Napoli ve Estudiantes gibi dünyaca ünlü kulüplerde forma giyen Sosa, son olarak Ukrayna'nın Metalist Kharkhiv Kulübü'nün kadrosunda yer aldı. Sosa için Kharkiv'e 3.6 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği ifade edildi.


JOSE SOSA'NIN PERFORMANSI

KULÜP MAÇ GOL ASİST
Metalist Kharkiv 86 19 32
Estudiantes 74 9 9
Bayern Münih 53 2 4
Napoli 31 1 5
Atletico Madrid 24 - 6

Haberin Devamı

MARTIN LINNES'İN PERFORMANSI
KULÜP MAÇ GOL ASİST
Molde 28 5 6

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!