Çiçeklerle marşlarla karşılandılar

Güncelleme Tarihi:

Çiçeklerle marşlarla karşılandılar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2014 16:29

BEŞİKTAŞ futbol takımı Ruton Havalimanında kalabalık taraftar topluluğu tarafından karşılandı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'I COŞKULU ŞEKİLDE KARŞILADILAR

Orman’ı Londra Beşiktaşlılar Futbol Okulu Başkanı Hayri Kartal çiçeklerle karşıladı. Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları, Emre Kocadağ, Mete Vardar, Umut Güner, Ahmet Kavalcı, Ahmet Ürkmezgil ile Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar, Tevfik Yamantürk, Ali Doğan, Arif Çelik, Birol Güven, Nuri Tan, Şükrü Yazıcıoğlu, Murat Emre, Ercan Torunoğulları ile Teknik Direktör Biliç oyuncular çiçeklerle karşılandılar. Başkan Fikret Orman’dan galibiyet sözü isteyen taraftarlar marş söylediler.

Başkan Fikret Orman: Tur geçmeye geldik

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İngiltere'ye turu geçmeye geldiklerini belirterek umutlu konuştu. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Biliç ve ekibine inandıklarını belirten Orman "İlk maçta çok iyi bir oyun çıkardık. Taraftarlarımızında gurur duyduğu önemli bir karşılaşma izledik. Beşiktaş tarihinde iyi bir skorla turu geçmek için mücadele edeceğiz" dedi.

Siyah beyazlı takımın turu geçmesi halinde sağ bek ve orta alanda oyuncu transferi için start vereceklerini vurgulayan Orman "Şu anda transferi değil turu düşünüyoruz. Beşiktaş takımı olarak sezon başı çok iyi hazırlık dönemi içinde olduk. İlk maçımızda Arsenal karşısında alkışlanacak oyun izledik. Tüm oyuncularımızdan memnunum." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!