Volkan'ı ayıya benzettiler

Güncelleme Tarihi:

Volkanı ayıya benzettiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2014 15:03

Süper Kupa maçında Volkan Demirel ve Melo arasında yaşanan olaylar dünya medyasında da büyük yankı uyandırdı.

Haberin Devamı

İngiliz Daily Mirror gazetesi Volkan Demirel’in dün geceki ‘performansı’ için oldukça farklı ifadeler kullandı. Volkan ‘AYI’ Demirel başlığını kullanan gazete, “sahaya yabancı madde yağıyor ama AYI umursamıyor” ifadelerini kullandı.

İngiliz Daily Mirror gazetesi de Süper Kupa final maçıyla ilgili haberini "Ayı Volkan Demirel'in unutamayacağı bir gece" başlığıyla verdi. "Fenerbahçe'nin 'Ayı' lakaplı kalecisi Volkan Demirel, ateşi canlandırmak için elinden geleni yaptı" ifadelerine yer veren ve Fenerbahçeli file bekçisini 'ayı'ya benzeten gazetenin, Volkan'la ilgili yakın geçmişte çıkan "Altın Ayı'lık performans" haberlerine ve sosyal medyada yapılan benzetmelere atıfta bulunduğu tahmin ediliyor.

Volkanı ayıya benzettiler

Haberin Devamı

FENER KALECİSİ CANAVARLAŞTI!

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan finalde Melo’nun Volkan ile penaltılar esnasında yaşadığı olay Hollanda basınının gözünden kaçmadı. De Telegraaf gazetesi yaşanan kavgada Volkan Demirel için "canavarlaştı" yakıştırmasını kullanırken Fenerbahçe kalecisinin Melo’nun kaçırdığı penaltı sonrası çok çirkin bir hareketle karşılık verdiğini yazdı. Gazete ayrıca Kuyt’ın milli takım arkadaşı Sneijder’e karşı kupayı kazandığını belirtti.

Bir yorum da Brezilya’dan

Brezilya basını da Melo’nun kaçırdığı penaltı sonrası yaşananları “Melo penaltıyı kaçırdı ve Volkan Demirel’le kavga etti. Kaleci zıplayarak sevindiği bu sırada Melo’nun üstüne atladı ve her şey bu nedenle başladı” ifadeleriyle manşetlerine taşıdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!