Vali dayanamayıp stadı terk etmiş

Güncelleme Tarihi:

Vali dayanamayıp stadı terk etmiş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2014 14:55

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa maçını tribünden izleyen Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ın, yaşanan olaylara dayanamayıp stadı terk ettiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

VALİ TERK ETMİŞ

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Galatasaray ile oynadıkları Süper Kupa maçında yaşanan olaylar nedeniyle Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ın stadı terk ettiğini söyledi.Karşılaşmada ortaya çıkan tabloya devletin el koyması gerektiğini savunan Uslu, şöyle konuştu:

"Protokol tribününün hemen önündeki taraftarlar bana ağır küfürler etti. Vali'ye, bunların neden engellenmediğini sordum. O da bana 'O tarafa bakmayın o zaman' diye yanıt verdi. Bunun üzerine Vali’ye, 'Eğer engelleyemiyorsanız biz otele gidelim, maçı orada izleyelim. Burada durmamızın anlamı yok' dedim. Vali, bu sözüm üzerine ekibiyle birlikte oradan ayrıldı. Oradaki taraftarların yaptığının cezasını Galatasaray Kulübü de çekiyor. Halbuki güvenlik güçleri olayları yapan kişileri hemen orada alıp çıkarsa ve yasaya göre cezalandırsa bu sorunlar olmayacak. Kulüplere yazık değil mi? Kulüpler yasa uygulanmadığı için mağdur oluyor. O bölgede Fenerbahçe taraftarları olsa belki onlar da Galatasaraylılara aynısını yaparlardı. Devlet görevini yerine getirmeli. “

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!