Bebeğin kafasını duvara çarpan anne yargılanıyor

Güncelleme Tarihi:

Bebeğin kafasını duvara çarpan anne yargılanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2014 12:21

Birçok çocuğun şiddete maruz kaldığı Almanya'da yine dehşet yaşandı.

Haberin Devamı

Bremen'de bir anne, bebeğinin kafasını duvara vurarak öldürmek ile suçlanıyor. Üç aylık bebek, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Kadının, bugün görülen mahkemede yargılanması bekleniyor. İddianamede yer alan ifadelere göre sanık, kocası ile tartışması ardından bağıran bebeği iki kez duvara çarpıp, şiddetli bir şekilde sarsarak kemiklerini kırdı.


Şiddete maruz kalan çocuk haberleri Almanya'nın gündeminden düşmüyor. Alman basını son zamanlarda tüyler ürperten şiddet haberlerini özetledi:

Kasım 2013: Westfalya'da 4 aylık bebeğini günlerce ihmal ederek öldüren 22 yaşındaki anne, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Eylül 2012: Berlin'de, 17 yaşında genç bir baba, küçük kızını şiddetli bir şekilde sarsarak öldürdü. Mahkeme, yaşından dolayı dört yıllık ceza verdi.

Haberin Devamı

Ağustos 2012: Saksonya'da bir anne, 2 aylık bebeğini ölene kadar sarstı. 19 yaşındaki kadın üç yıl ile yargılandı.

Mayıs 2012: Aldingen beldesinde haftalarca ihmal edilen üç çocuğun en küçüğü 2 yaşını dolduramadan açlıktan öldü. Küçük kardeşlerinin bakımını 8 yaşındaki ağabeye yükleyen anne beş yıl hüküm giydi.

Kasım 2011: Westfalya eyaletinde, 28 yaşındaki sarhoş bir baba, 10 aylık bebeğini öldüresiye darp etmekle suçlandı ve on yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Ocak 2011: Yine Westalya'da, 1 yaşında bir çocuk şiddetli bir şekilde sarsılarak öldürüldü. Küçük çocuğun ölümünden kimin sorumlu olduğu ise henüz belirlenemedi.

Mayıs 2008: 8 aylık Siri bebek, aylarca anne ve babası tarafından aç bırakılıp şiddet görmesi ardından can verdi . Vahşeti kameraya çeken veliler müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!