Kocasını öldürüp başka bir katille evlenmiş!

Güncelleme Tarihi:

Kocasını öldürüp başka bir katille evlenmiş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2014 12:32

ABD’nin Wyoming eyaletinde 75 yaşındaki büyük anne Alice Uden 40 yıl önce kocası Ronald Hotz’u uyurken av tüfeği ile öldürüp cesedini terk edilmiş bir maden ocağına sakladığı gerekçesi ile ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

Duruşmaya mahkemenin sağladığı bir işitme cihazıyla katılan Uden, kocasının hem kendisine hem de o sırada sadece 2 yaşında olan kızına karşı şiddet uyguladığını, cinayeti bu nedenle işlediğini söyledi.

Jüri Uden’in meşru müdafa savunmasını kabul etmedi ve Hotz’u planlayarak soğuk kanlılıkla öldürdüğü sonucuna vardı.

KOCASI DA KATİL

Ayrı bir duruşmada kadının şu anki kocası 72 yaşındaki Gerard Uden de 1980 yılında eski eşi Virginia Uden ve iki oğlunu öldürdüğünü kabul etti.

Gerard Uden “kendisini rahat bırakmayan” eski karısı ve evlatlık oğullarını sırayla vurduktan sonra cesetleri bir göle atarak sakladığını söyledi. Uden’in alacağı cezanın önümüzdeki günlerde belli olacağı belirtildi.

Çiftin işlediği cinayetler arasında hiç bir bağlantı bulunmadığını açıklayan yetkililer, bu korkunç gerçeğin her iki davada görev yapan jüri üyelerinden de “tarafsızlıklarını etkileyeceği gerekçesi ile” saklandığını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!