Beşiktaş İngiltere'ye gitti

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş İngiltereye gitti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2014 10:55

Siyah-beyazlılar, Arsenal ile yapacakları UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turu rövanş maçı için Londra'ya hareket etti.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanşında Arsenal ile karşılaşacak olan Beşiktaş, sabah saatlerinde İngiltere'ye gitti. THY'ye ait özel uçakla Sabiha Gökçen havalimanından Londra'ya uçakla hareket eden siyah-beyazlılar, yaklaşık 4,5 saatlik yolculuğun ardından İngiltere'ye ulaşacak.

Kafilede Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ürkmezgil, Metin Albayrak, Hakan Özköse, Yalçın Yılmaz, teknik ekip ve 22 kişilik futbolcu kadroda yer aldı. Holosko kadroya alınmadı.

Beşiktaş, Arsenal maçının son hazırlık çalışmasını bu akşam Türkiye Saati ile 21.00'da karşılaşmanın oynanacağı Emirates Stadı'nda yapacak. İdmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık olacak. Antrenmandan yarım saat önce ise, Teknik Direktörümüz Slaven Bilic ile futbolcumuz Oğuzhan Özyakup basın toplantısında sorulara yanıt verecek.

Kulüp başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de kafilede yer aldı. Beşiktaş, Londra'ya 22 kişilik oyuncu kadrosu ile gitti. Kafilede şu futbolcular yer aldı:

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Enes Fidayeo, Cenk Tosun, Demba Ba, Atiba Hutchinson, Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı, Gökhan Töre, Kerim Frei Koyunlu, Mustafa Pektemek, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Pedro Franco, Ramon Motta, Serdar Kurtuluş, Atınç Nukan, Tomas Sivok, Uğur Boral, Ümit Karaal, Veli Kavlak.

Wenger'den Beşiktaş yorumu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Beşiktaş ile yapacakları UEFA Şampiyonlar Ligi maçının çok heyecanlı geçeceğini ve çok güçlü bir takımla karşılaşacaklarını söyledi.

Arsenal'ın internet sitesine konuşan Fransız teknik adam, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci maçında 27 Ağustos Çarşamba günü karşılaşacakları Beşiktaş'a ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş karşısında yüksek kalitede bir maç çıkarmaları gerektiğini ve inancının bu yönde olduğunu vurgulayan Wenger, "Beşiktaş ile yaptığımız ilk maç çok fazla fiziksel güce dayanıyordu, ikincisine çok iyi hazırlanacağız ve inanıyorum ki üst tura çıkma için iyi bir şansa sahibiz" ifadesini kullandı.

Tek arzularının UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ı evlerinde yenmek olduğunu vurgulayan Wenger, "Beşiktaş çok güçlü bir takım ve kesinlikle heyecanlı bir maç oynanacak" diye konuştu.

Beşiktaş ile Arsenal, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ilk maçta 0-0 berabere kalmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!