Beşiktaş, "Devler Ligi" için sahaya çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş, Devler Ligi için sahaya çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2014 10:50

Şampiyonlar Ligi'nde play-off eleme turunun rövanş maçında yarın Arsenal'ın karşısına çıkacak Beşiktaş, "Devler Ligi"ne katılmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Avrupa'nın en büyük organizasyonunda 3. ön elemede Hollanda'nın Feyenoord takımını saf dışı bırakan siyah-beyazlı ekip, İngiltere'nin güçlü ekibi Arsenal'ı da geçerek gruplara kalmaya çalışacak. Sahasındaki ilk maçta rakibiyle 0-0 berabere kalan "Kara Kartallar", yarın gollü beraberlik veya galibiyet aldığı takdirde adını gruplara yazdıracak.

İki takım arasındaki mücadele, TSİ 21.45'te Emirates Stadı'nda oynanacak.

Portekizli hakem yönetecek

Arsenal ile Beşiktaş arasındaki maçı, Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek.

Garcia'nın yardımcılıklarını Bertino Cunha Miranda ve Paulo Alexandre Santos Soares yapacak. Antonio Manuel Albino Godinho'nun dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Hugo Filipe Ferreira C. Moreira Miguel ve Joao Carlos Santos Capela olacak.

Hutchinson oynayacak

Beşiktaş'ta Arsenal ile yapılan ilk maçta sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Atiba Hutchinson, rövanş mücadelesinde takımındaki yerini alabilecek. Feyenoord maçlarında orta sahada ortaya koyduğu futbolla takımın tur atlamasında pay sahibi olan Kanadalı oyuncu, antrenmanlarda temposunu artırarak eksiklerini giderdi ve hazır hale geldi.

Sakatlıkları geçen Necip Uysal ve Mustafa Pektemek de dünkü idmanda takımla çalıştı.

Taraftarların ilgisi büyük

Siyah-beyazlı taraftarlar, zorlu maçta takımlarını yalnız bırakmayacak. Geçen hafta bir bölümü İstanbul'da satışa çıkarılan ve kısa sürede tükenen Arsenal-Beşiktaş maçının Londra'da satışa çıkan biletlerin tamamı da satıldı.

Arsenal'da üç eksik

Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 16 sezondur mücadele etme başarısı gösteren Arsenal'da ise Beşiktaş maçı öncesi eksik oyuncuların varlığı teknik direktör Arsene Wenger'i sıkıntıya düşürdü. Siyah-beyazlı takımla oynanan ilk mücadelede kırmızı kart gören Aaron Ramsey'in yanı sıra Mikel Arteta ve Olivier Giroud'un sakatlığı bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!