Süper Kupa finaline damga vuran 7 olay

Güncelleme Tarihi:

Süper Kupa finaline damga vuran 7 olay
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2014 09:38

Haberin Devamı

1.Süper Kupa maçı penaltılara kalınca gözler kalecilere çevrildi. Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel, penaltılar öncesi su totemi yaptı. Demirel, her penaltı öncesi kalesinden çıkıp saha kenarında su içti.

2.Penaltı atışları sırasında Melo topu dışarı atınca Volkan sevinerek Melo'nun üzerine doğru zıpladı. Bu hareket sonrası tansiyon bir anda yükseldi. Hakem, hem Melo'ya hem de Volkan'a sarı kart verdi.

3.Galatasaraylı Melo, geçtiğimiz yılki Süper Kupa finalinde TFF Başkanı Demirören'in elini sıkmamıştı. Melo, Demirören'in Fenerbahçe derbi maçındaki hareketlerine tepki olarak 'Galatasaray, Beşiktaş'ın Nouma kararını örnek almalı' ifadelerini protesto etmişti. Bir yıl sonra aynı manzara tekrar yaşandı. Üstelik, Demirören bir gün önce TRT ekranlarında katıldığı bir programda 'Melo'nun elini sıkarım' demesine rağmen.

Haberin Devamı

4.Penaltıları gole çeviren oyuncular ise şunlar: Olcan Adın(GS), Burak Yılmaz(GS), Kuyt(FB), Meireles(FB) ve Kadlec(FB) penaltıları gole çevirdi.

5.Süper Kupa finalinde 5 futbolcu penaltı kaçırdı. Selçuk İnan(GS), Caner Erkin(FB), Felipe Melo(GS), Mehmet Topuz(FB) ve Yekta Kurtuluş(GS) penaltı kaçırdı.

6.Süper Kupa maçına damga vuran anlardan birisi de yan hakem Serkan Ok'un sakatlanarak oyundan çıkmasıydı. Karşılaşmanın 72'nci dakikasında maçın dördüncü hakemi Ali Palabıyık, Serkan Ok'un yerine yardımcı hakem olarak yerini aldı.

7.Penaltı atışları sonrası 3-2'lik skorla Süper Kupa'yı alan Fenerbahçeli oyuncular, Fenerbahçe tribünleri önünde 'Şampiyon Fener, en büyük Fener, alkışlayın ulan i..ler' diye slogan attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!