Galatasaraylı yöneticiler ve Fatih Terim arasında buzlar erimedi

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraylı yöneticiler ve Fatih Terim arasında buzlar erimedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2014 22:17

SOMA'daki dostluk yemeğinde de buzlar erimedi, soğuk rüzgarlar esti…

Haberin Devamı

Manisa Valiliği'nin verdiği yemekte iki kulüp yöneticileri dostane bir tavır sergileyip selamlaşırken, Galatasaray Yönetimi ile Teknik Direktör Fatih Terim arasındaki buzlar yine erimedi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Yönetim Kurulu ile birlikte Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'de katıldı.

TFF ve Fenerbahçe kulübünden Başkanvekili Mahmut Uslu, Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük’ün katıldığı yemeğe Galatasaray’dan 2.başkan Özkan Olcay, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, yönetim kurulu üyeleri Necati Demirkol, Mete İkiz, Ahmet Ocaklı ve Ebru Köksal katıldı.

Soma’daki ailelerin de katıldığı yemekte her yönetici farklı masalarda oturuyordu. Ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in masasında ise Galatasaray Kulübü 2.başkanı Özkan Olcay ile Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar yer aldı. Ancak Terim, telefonu ilgilenirken daha sonra önce masasını değiştirdi ve Müfit Erkasap’ın bulunduğu masaya geçti.

Ardından Vestel firması ödül töreni düzenledi ve TFF Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve Fatih Terim’e buzdolabı hediye etti.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri ile yemekte selamlaşmadı.
Yemek sırasında Galatasaray yöneticilerinden uzak durmak adına masada değiştiren Fatih Terim daha sonra dostluk yemeğinden TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile konuştuktan sonra erken ayrıldı.

DEVRE arasında pet şişe ve yabancı madde savaşı…
Galatasaray ile Fenerbahçe tribünleri arasında yabancı madde savaşı yaşandı. İki kulüp taraftarları birbirlerinin üzerine pet şişe ve yabancı madde yağdırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!