Futbol şansına da ihtiyacımız olacak

Güncelleme Tarihi:

Futbol şansına da ihtiyacımız olacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2014 22:23

Beşiktaş Başkanı Bryan Ruiz ve Martin Linnes ile ilgilendiklerini doğrularken “Bunlar olmayabilir, başkaları da olabilir. Bizim işimiz, doğru transferi doğru fiyatlarla ve doğru şekilde yapmak” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Arsenal karşında futbol şansının da çok önemli olacağını vurguladı. Jolly Tur ile imzalanan anlaşmandan sonra konuşan Orman “Takımımızın iyi bir havası var. Ama bu maçta futbol şansı çok önemli. Şansın bizim yanımızda olmasına ihtiyacımız var” dedi. Uzun zaman sonra ilk kez Avrupa’da deplasman heyecanı yaşadıklarını belirten Orman transferle ilgili ise “Sadece Bryan Ruiz ve Martin Linnes ile ilgilenmiyoruz. Bunlar olmayabilir, başkaları da olabilir. İsim vermek durumunda değilim. Süreç önümüzdeki hafta bitiyor. Tüm gayretimizi gösteriyoruz” dedi.

BEŞ DEV BELLi OLUYOR

DEVLER Ligi’nde gruplara kalacak 5 takım bugün belirleniyor: 19.00 Zenit–S.Liege (1-0), 21.45 BATE-S.Bratislava (1-1), Porto-Lille (1-0), Celtic-Maribor (1-1), APOEL-Aalborg (1-1).

KRİTİK MAÇIN HAKEMİ GARCIA

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ın Arsenal’le oynayacağı Şampiyonlar Ligi play-off rövanşını Portekiz’den Pedro Garcia yönetecek. Bu arada Kartal, kritik maç için bu sabah İngiltere’ye gidecek.

ARTIK ‘TURİZMCİ’ KARTAL

BEŞİKTAŞ ile Jolly Tur’un, Beşiktaşlılar için hazırladığı resmi seyahat sitesi ‘Beşiktaş Travel’, dünkü imza töreniyle hayata geçirildi. Nevzat Demir Tesisleri’ndeki törene Başkan Fikret Orman, Mete Vardar ve Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!