Alışverişi ucuza getirmek mümkün

HER geçen gün daha da ağırlaşan ekonomik koşullar, aile bütçelerinden tasarruf etmeyi de artık kaçınılmaz hale getirdi.

Haberin Devamı

En kalitelisini en uygun fiyata almak, gereksiz harcamalardan kaçınmak, alışveriş için ayrılan bütçelerden tasarruf etmek, tüm bunlar için üşenmeden, yılmadan araştırma yapmak, hepimiz için günlük rutin işler haline geldi. Tüketicinin Erkan Abisi, Erkan Çelebi olarak ben de Hürriyet okurlarının bu arayışlarında bir nebze tuzum olsun istedim.
Bundan böyle, her gün aile bütçelerinde tasarruf yapmak isteyenler için “Günün fırsatları” adlıyla yeni bir köşe hazırlamaya karar verdik. Daha şimdiden alışverişe çıkmadan önce mutlaka bu köşeye göz atmak isteyeceğinizi düşünüyorum. Bu köşede sadece kampanya, indirim ve fırsatları değil, aynı zamanda ilginç alışveriş tüyolarını ve önerilerini de bulacağınaza inanıyorum. Hürriyet’in “Fırsatlar” köşesi, “Alışverişlerde acayip para harcıyorum. Hangi ürünlerde markayı, hangilerin de markasızları tercih etmeliyim, bilemiyorum” diyen, “Ürünler arasında seçim yapmaya zorlanıyorum” diye sık sık yakınan tüketiciler için de bir rehber niteliğinde olacak. Bu köşede, deterjandan mobilyaya, uçak biletinden tatile, ütüden badanaya, çarşaftan beyaz eşyaya kadar aklınıza gelen her türlü ürün ve hizmetle ilgili cazip uygulamaları bulabileceksiniz. Alışverişe çıkmadan önce, neyi nereden alacağınıza karar verip, gereksiz yere, boşu boşuna harcama yapmaktan da kurtulmuş olacaksınız.
İşte size, “Neyi nereden alacağımı, paramın hesabını çok iyi bilirim” dedirtecek, ilginç tüyoları içeren alışverişi ucuza getirecek fırsatlar...

Haberin Devamı


BUGÜNÜN FIRSATLARI

KIĞILI mağazalarında 30 Eylül’e kadar sürecek kampanyaya göre, barkod fiyatı üzerinden yüzde 50 indirim uygulandıktan sonra, indirimli satış fiyatı üzerinden de yüzde 50’ye varan bir indirim daha yapılıyor. Yüzde 50 artı yüzde 50 indirim kampanyası ilkbahar ve yaz koleksiyonlarıda geçerli oluyor. Ayrıca, sezon fiyatı 699 TL olan bazı erkek takım elbiselerinin fiyatı da 149 TL’ye kadar düşüyor.
HEPSİBURADA.com’da Samsung UE-50HU6900 model 50 inç dört çekirdekli Wifi uydu alıcılı smart televizyonlar, yüzde 43 indirimli fiyatıyla, 7 bin lira yerine 3 bin 999 TL’ye satılıyor.
MADAME COCO mağazalarında bu hafta, tüm masa örtüleri ve tepsilerde yüzde 50 artı yüzde 50
indirim var.
DEKOR YAPI’da, 130 metrekareye kadar olan evlerin işçilik ve malzeme dahil anahtar teslim boyama fiyatı, 799 TL olarak sabitlendi. Üstelik, kullanılacak boyanın marka ve rengini de müşteri belirliyor. Tel: 4440119
ÇEŞME KARASUS Plus Hotel’de ağustos ayı sonuna kadar her şey dahil 3 gece 4 gün yaz tatili, 540 TL. Tel: 0232 2150151
AKBANK, Wings kredi kartı müşterilerinesadece 16.9 lira karşılığında sıfır faizli 500 lira kredi kullanma imkanı sağlıyor. 3 taksitte geri ödenebilen bu krediden yararlanabilmek için kart müşterilerinin para ve kartlarının son 6 hanesini yazıp, 3155’e SMS göndermesi yeterli oluyor.
DOKTOR DRY adlı kuru temizlemecide ayda 110 adet gömlek, pantolon ve t-shirt ütülemenin fiyatı, sadece 40 lira. Tel: 0212 7091709
PEGASUS’tan uçak biletini 25 Agustos-7 Eylül tarihleri arasında flypgs.com internet adresinden alanlar, 1 Kasım’dan 28 Mart 2015 tarihine kadar yurt içinde 29,99 TL’den, Türkiye Kıbrıs arasında ise 59,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçabiliyor.
KOÇTAŞ, klimalarda sezon finali yapıyor. Bu kampanya, bazı ürünlerde yüzde 6 ile yüzde 11 oranında indirimleri bazılarında ise ücretsiz montajı içeriyor.

Haberin Devamı


NOT: Listede yer alan kampanyalar, firmaların stoklarına göre sınırlı sayıda olabilir. Ayrıca, düzenlenen kampanyaların sorumluluğu da organize eden firmalara aittir. Hürriyet’in bu kampanyalarla herhangi bir bağlantısı yoktur.

Yazarın Tüm Yazıları