Valiz paniği

Güncelleme Tarihi:

Valiz paniği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2014 01:23

Bir hafta önce Meşrutiyet Caddesi’nde bir bankanın önüne bırakılan içi valizlerle dolu otomobil, paniğe neden oldu. Cadde yaya trafiğine kapatılırken, kapıları kilitli olmayan araçtan indirilen valizlerden kıyafetler çıktı.

Haberin Devamı

Başbakanlık Merkez binasının yakınında bulunan Meşrutiyet Caddesi üzerindeki bir banka şubesinin önünde uzun süredir park halinde duran, içi valiz dolu otomobil Ankara polisini alarma geçirdi.
06 ASH 90 plakalı içi çanta ve valizlerle dolu otomobil, vatandaşlar tarafından fark edildi. Otomobilden şüphelenen vatandaşlar, polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, olası bir duruma karşı çevre emniyetini alarak Meşrutiyet Caddesi’ni tek şeride indirip, yaya trafiğine kapatarak bomba imha uzmanlarına haber verdi. Bomba imha uzmanları otomobilin yanına gelerek Raja isimli bomba dedektör köpeği ile uzun süre bomba araması yaptı. Bomba imha ekipleri, otomobilin kapılarının kilitli olmadığını fark etti. Çevredeki vatandaşların meraklı bakışları altında otomobilin içinde bulunan çanta ve valizler dışarıya çıkarılarak dedektör köpeği ile tekrar kontrolden geçirildi. Açılan çanta ve valizlerin içinden elbiseler çıktı. Ekipler, çekici tarafından bankanın önünden kaldırılan otomobilin kime ait olduğunun tespiti konusunda soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!