Konak'ta son uyarı

Güncelleme Tarihi:

Konakta son uyarı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2014 01:23

KONAK Belediyesi, Alsancak'ta eğlence yerlerindeki müzikten kaynaklanan gürültünün önlenmesi için toplantı düzenledi. Toplantıya Başkan Sema Pekdaş, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Şemi Albat, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Halil Bozkurt, Alsancak muhtarları ve eğlence yerlerinin sahipleri katıldı.

Haberin Devamı


Özellikle cuma ve cumartesi günleri Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve bağlı sokaklarda yüksek sesle müzik yayını yapıldığını, bölge sakinlerinden ve diğer işletmecilerden çok şikayet aldıklarını belirten Pekdaş, sorunu kökten çözmek istediklerini söyledi.

Ruhsat iptali
Mayıs ayında işletmeleri, ancak gürültünün azalmadığını dile getiren Pekdaş, kurallara uymayanlara yüklü para cezası kestiklerini, ancak sorunu uzlaşıyla çözmek istediklerini vurguladı. İşletme sahiplerini uyaran Pekdaş, gürültüyü önlemek konusunda kararlı olduklarını dile getirdi, gürültüye devam edenlerin ruhsatlarının iptal edilebileceğini vurguladı. Pekdaş, aşırı gürültü yapanların yönetmelikte belirtilen ses sınırına uymaları için 10 günlük süre belirlediklerini belirterek işletme sahiplerinin duyarlı olmalarını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!