KADIN ELI DEĞİNCE

Erkek giyim markası Damat’ın “Kadın Eli Değerse Dünya Değişir” adını verdiği sosyal sorumluluk projesi, iş ve sanat dünyasının ünlü kadınlarını bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Erkek giyim markası Damat, “Kadın Eli Değerse Dünya Değişir” adını verdiği bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdi. Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı işbirliğiyle gerçekleşen proje kapsamında iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, damatlık ve smokinlerle poz verdi. Aralarında Deniz Ülke Arıboğan, Didem Soydan, Esra Oflaz Güvenkaya, Gonca Vuslateri, Gül Gölge Saygı, Hülya Koçyiğit, Jehan Barbur, Jülide Ateş, Nebahat Çehre, Neslihan Demir, Serra Yılmaz, Şahika Ercümen, Yonca Ebuzziya, Zeynep Özbatur ve daha pek çok sürpriz ismin olduğu kadınlar, Damat smokinleriyle ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz’a poz verdi.
Belgesel tadında çekilen fotoğrafların kahramanı olan kadınların yaşam öyküleri, bilinmeyen yönleri, moda ve sanatla olan ilişkileri de bir kitapta toplandı.
Kitap ve 22 Ekim Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşecek fotoğraf sergisinden elde edilecek tüm gelir, Koruncuk Vakfı’na aktarılacak.

Aşk gemisi

Haberin Devamı

İstanbul Motor Piston’un sahibi Mehmet Dereli, oğlu Kerim’in annesi Şebnem Dinçgör’den ayrıldıktan sonra hızlı çapkın kesildi. Ünlü işadamı, bu kez de yabancı güzellerle görüntülendi. Golden Horn (Haliç) adını verdiği teknesiyle yaz boyunca Bodrum’a demir atan Dereli’nin misafiri eksik olmuyor...


Önce duş sonra öpücük

Seben Koçibey’in, yakın arkadaşı Aslı Tümen’in sevgilisi Mehmet Pisak’la gizli aşk yaşadığını ilk kez bu köşede okumuştunuz. İlişkileri ortaya çıkınca Tümen’le ortak arkadaşlarının görüşmeyi kestiği çiftin, 2013’ün ilk aylarında sessiz sedasız evlendiği de yazılmıştı. Koçibey ve Pisak, geçtiğimiz hafta sonu Bodrum tatilinde görüntülendi. Tekne tatili yapan çiftin romantik anları, objektife böyle yansıdı.

Yazarın Tüm Yazıları