Evlenmek istemeyen adam ölmüş gibi yaptı

Güncelleme Tarihi:

Evlenmek istemeyen adam ölmüş gibi yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2014 14:36

ABD’nin Connecticut eyaletinde yaşayan Tucker Blandfrod, nişanlısı Alex Lanchester’a evlilik için hazır olmadığını söyleyecek cesareti bulamadı. Bu yüzden de ölmüş gibi yaptı.

Haberin Devamı

Alex Lanchester’ın anlattığı hikayeye göre, 23 yaşındaki çift, 2012 yılında çıkmaya başladı. İngiliz olan Alex, o esnada ABD’de eğitim görüyordu. Tucker’ın tam bir beyefendi ve gerçek bir romantik olduğunu söylüyordu “Beni sürekli akşam yemeğine çıkarır ve çok güzel, eski tarz mücevherler alırdı. Daha önce bu şekilde hiç aşık olmamıştım. Pazar sabahları krep yemeye giderdik. Her ayın 10’unda, tanışmamızın şerefine çok şık yemekler yerdik. İlişkimizin birinci yılında ailesiyle tanıştım, onlar da bana kızları gibi davrandı. Annesiyle de yakınlaştık.”

İlk yıldönümlerinde, Alex İngiltere’ye dönmek için hazırlanmaya başladı. Bu da ilişkilerinin biteceği anlamına geliyordu. Ancak Tucker bir sürpriz yaptı ve Alex’e evlenme teklif etti. Evlenmeye karar veren çift, Tucker’ın İngiltere’ye dönmesi sonrasında pek çok kez telefonda konuştu ve düğünü yavaş yavaş planlamaya başladı.

Alex internetten bir gelinlik sipariş etti ve 15 Ağustos’ta da evlenmeye karar verdiler.

Tucker Alex’i İngiltere’de ziyaret etmeye hazırlanıyordu. Düğünden önceki hafta güzel bir tatil yapacak ve düğünü konuşacaklardı. Sonrasında da ABD’ye gidip evleneceklerdi. Çok parası olmasa da, Tucker’ın biletini aldı.

Düğün fotoğrafçısı, davetiyeler ve nedimelerin kıyafet parasını ödemeyi de Alex üstlendi. En son konuşmalarında Tucker, Alex’i arayıp düğün için ideal bir yer bulduğunu, tanıştıkları kampüs binasında evleneceklerini söyledi.

Sonrasında ise “o” telefon geldi.

Tucker’ın İngiltere’ye gelmesinden 1 hafta önce, Alex’e bir telefon geldi. Kendisini Tucker’ın babası olarak tanıtan bir erkek sesi, Tucker’ın bir süredir ağır bir depresyon yaşadığını ve kendisini bir arabanın önüne atarak intihar ettiğini söyledi.

O anı “Nefesim kesildi. Yıkılmıştım” diye anlatan Alex, doğal olarak telefona sarıldı ve Tucker’ın annesini aradı. Annesi Tucker’ın gayet de hayatta olduğunu, ancak yurtdışında bir yere çalışmaya gittiğini söyleyince büyük şok yaşayan Alex, gerçeği o anda fark etti. Telefonda onu arayan kişi Tucker’ın babası değil, ta kendisiydi. Ayrıca Tucker, evleneceklerini ailesine söylememiş, Alex’in İngiltere’ye dönmesi sonrası ayrıldıklarını anlatmıştı.

Tucker, daha sonra Alex’e bir kısa mesaj atarak yalan söylediğini itiraf etti. ABD biletini iptal etmeyen Alex, geçtiğimiz hafta ABD’yi gitti.

Haberin Devamı

Alex “O benim hayallerimi yıktı ve hayatım boyunca bir başkasıyla ilişkim olabileceğini sanmıyorum” diyor. “Benim tek yaptığım şey, onu sevmekti. Bu şekilde kullanılmaktan bıktım ve ondan kurtulduğum için mutluyum. Geriye dönüp baktığımda, belki de saftım diyorum. Ancak onu gerçekten seviyordum ve sırf beni terk etmek için bu kadar ileri gidebileceğini düşünmemiştim. Hissiz kalana kadar ağladım ama şimdi gerçekten çok kızgınım.”

Haberin Devamı

Bu kötü olayın iyi bir şekilde sonuçlandığını söyleyen Alex, kendi işini kurdu ve düğünlerde dağıtılan şekerlemeler hazırlamaya başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!