Rektör ve Emniyet müdüründen çift imzalı mektup

Güncelleme Tarihi:

Rektör ve Emniyet müdüründen çift imzalı mektup
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2014 10:34

Uludağ Üniversitesi, bu yıl üniversiteyi kazanan 15 bin öğrenciye ayrı ayrı mektup gönderdi. Uludağ Üniversitesi rektörü Kamil Dilek'in imzasını taşıyan mektupta, ikinci bir imza daha dikkat çekti; Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da mektuba imzasını koydu.

Haberin Devamı

Öğrencilere "bizi ailenizin bir ferdi sayabilirsiniz" ifadesi kullanılan mektupta şöyle denildi;
"Uludağ Üniversitesi ve Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, eğitim sürecinizde gerekli olan huzur ve güven ortamını sağlamak adına, günün her saatinde duyarlı bir hizmet anlayışı içinde görevlerinin başındadır. Sizin her türlü sorununuzu paylaşmaya, çözüm yolları aramaya hazır olduğumuzu, bizi her zaman ulaşabileceğiniz bir yakınınız, ailenizin bir ferdi olarak görebileceğinizi bilmenizi isteriz."

POLİS "DOST ELİ" PROJESİNİN PARÇASI

Öğrencilere rektör ve il emniyet müdürünün ortak imzalarıyla gönderilen mektup, polisin üniversitelerde başlattığı "dost eli" projesinin parçası.

STAND KURUP, VELİLERİ, ÖĞRENCİLERİ UYARACAKLAR

Bursa Büyükşehir Belediyesi de, "dost eli" projesinin ayrıntılarını resmi internet sitesinde yayınladı.
Proje kapsamında polisin, Bursa'ya kent dışından üniversite eğitimi için gelen öğrenci ve velilerini, "kötü niyetli" ve "terör örgütü üyesi" kişilere karşı bilgilendirme de bulunuyor.
Bu çerçevede, polis gerek Uludağ üniversitesi kampüsünde, gerekse şehirlerarası otobüs terminalinde standlar kurarak, bilgilendirme yapacak.

İŞTE O MEKTUP

Haberin Devamı

"Sevgili öğrencimiz,
Toplumun refahı, ekonomik ve sosyal gelişiminin sağlanmasını destekleyecek olan üniversiteler, gençlerimizin mesleki açıdan üstün, sosyo-kültürel açıdan donanımlı, kararlı ve azimli bireyler haline getirilmesinde, dolayısıyla ülkemizin gelişmesinde önemli rol oynarlar.
Olgun bir birey olma yolunda adım attığınız, hayatınızın geri kalanının şekilleneceği bir döneme girmek üzeresiniz.
Uludağ Üniversitesi’ni kazanarak benzerlerinizden ayrıcalıklı olma başarısını gösterdiğiniz ve eğitim-öğretime hak kazandığınız için sizi kutluyor, başarılı bir öğrencilik dönemi geçirmenizi diliyoruz.
Uludağ Üniversitesi ve Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, eğitim sürecinizde gerekli olan huzur ve güven ortamını sağlamak adına, günün her saatinde duyarlı bir hizmet anlayışı içinde görevlerinin başındadır. Sizin her türlü sorununuzu paylaşmaya, çözüm yolları aramaya hazır olduğumuzu, bizi her zaman ulaşabileceğiniz bir yakınınız, ailenizin bir ferdi olarak görebileceğinizi bilmenizi isteriz.
Hiç çekinmeden, tüm samimiyetinizle görüş ve önerilerinizi aktarmanız bizleri mutlu edecektir. Bizim için gerçekten değerlisiniz. Görüş ve önerilerinize açık, akademik bir bakış açısı ile eğitim-öğretim süresince yaşayabilecek sorunları çözüme kavuşturma gayreti içerisinde olacağız.
Sizi yüksek bir azim örneği sergileyerek geleceğe attınız böyle bir adımdan dolayı içtenlikle kutlar, sağlık ve mutluluk içerisinde başarılı bir öğrenim yaşamanızı dileriz.”

Haberin Devamı

Rektör ve Emniyet müdüründen çift imzalı mektup

BAKMADAN GEÇME!