Trabzon’a müjde en tepeden

Güncelleme Tarihi:

Trabzon’a müjde en tepeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2014 23:47

Başkan Hacıosmanoğlu, “Transfer henüz bitmedi. Formalara olan ilgiyi kombinelere de bekliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, taraftarlarını heyecanlandıracak bir açıklama yaptı. Transferlerin ardından forma satışlarına yoğun ilgi gösteren bordo mavili taraftarlara seslenen Başkan Hacıosmanoğlu, “Transfer henüz bitmedi. Şu an yoğun şekilde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Başkan Hacıosmanoğlu, takımının zamanla çok daha iyi olacağını vurgularken de, “Takım şu anda birbirini tanıma aşamasında. Buna rağmen Rostov karşısında çok iyi mücadele örneği gösterdik. Ben zamanla her şeyin çok daha iyi olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Şenliğe katılacaklar

Öte yandan bordo mavili futbolcular ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon’un Hayrat İlçesi’nde yarın yapılacak şenliğe katılacak. Futbolcuların taraftarlarla kaynaşmasını sağlayacak etkinliğe katılımın fazla olacağı bildirildi.

Bosingwa ‘32’ dedi

Haberin Devamı

TRABZON’un Portekizli yıldızı Bosingwa’ya 32’nci yaş gününde teknik heyet ve takım arkadaşları dün doğum günü kutlaması yaptı. Takımın sabah antrenmanı sonrası kendisi için düzenlenen doğum günü partisi nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirten deneyimli oyuncuya pastasından ilk dilimi Mustafa Yumlu ikram etti.
Bu arada Trabzonspor, deplamanda Rostov’la oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını bugün 10.30’da basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!