Akçakoca kampı hizmete açıldı

Güncelleme Tarihi:

Akçakoca kampı hizmete açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2014 01:09

MTA’dan devranılarak yeniden Ankaralı öğrenciler, yaşlılar ve engelliler için kamp yeri olarak düzenlenen Büyükşehir Belediyesi’nin Akçakoca Sosyal Tesisleri, Başkan Melih Gökçek’in katıldığı törenle hizmete açıldı.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi, Akçakoca’da uzun yıllardır atıl durumda olan MTA’ya ait tesisleri revize ederek Ankaralı öğrenciler, yaşlılar ve engelliler için kamp yeri olarak hizmete açtı.
Önceki gün gerçekleştirilen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, eşi Nevin Gökçek, çok sayıda bürokrat ve vatandaş da katıldı. Törende konuşma yapan Gökçek, kısa sürede yoğun bir çalışma göstererek tesisleri mükemmel duruma getirdiklerini aktararak, şöyle konuştu:

ANKARA’NIN ELİ HER TARAFA UZUYOR

“Bu tesisimizde her yıl 5 bin öğrencimiz, yaşlımız ve engellimiz hiç bir bedel ödemeden, ‘her şey dahil’ bizden olmak üzere tatilini geçirecek. Tesis aynı zamanda Akçakoca ekonomisine bir katkı demek. Kamp sayesinde Akçakoca’yı tanıyanlar çoğalınca yaz aylarında gelen giden turistler de çoğalacak. Ankara her yerin ağabeysi. Her tarafa koşmaya çalışıyor. Taa Siirt’ten tutun Karadeniz’den, batıya, doğuya ne tarafa bakarsanız bakın Ankara’nın gücü yettiğince her tarafa eli uzuyor.”

Haberin Devamı


KESİKKÖPRÜ ÖNÜMÜZDEKİ YAZ

Başkan Gökçek, gazetecilerle yaptığı sohbet sırasından Büyükşehir Belediyesi’nin yeni tatil tesisleri hakkında da bilgi verdi. Kesikköprü’deki tatil tesisinin inşaatının bittiğini belirten Gökçek, şöyle konuştu: “Bizim eskiden Kesikköprü’de de bu tür tesisimiz vardı. Kesikköprü’den su getirme çalışmaları kapsamında oradaki kampa ara vermiştik. Şimdi orasını tamamen yeniden düzenledik. Yepyeni güzel bir tesis yaptık pırıl pırıl. Allah nasip ederse oraya da önümüzdeki yazdan itibaren başarılı öğrencilerimizi götüreceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!