AK Partili Aşlık'tan CHP'li İnce'ye zürafalı cevap

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Aşlıktan CHPli İnceye zürafalı cevap
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2014 12:54

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin "CHP’nin başına uzun adamı getirin" diyerek delegelerden oy istemesine tepki gösterdi. Aşlık, "Marifet boyda olmuş olsaydı zürafa hayvanlar aleminin kralı olurdu" dedi.

Haberin Devamı

CHP Genel Başkan adayı, Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin, İstanbul’da delegelerle görüşürken sarf ettiği "Önce AKP’nin başında uzun bir adam vardı. Bizdeki biraz daha kısaydı. Şimdi AKP’nin başında kısa bir adam var. CHP’nin başına da uzun adamı getirin" sözlerinin siyasetteki yankısı sürüyor. AK Parti İzmir milletvekili Ali Aşlık, İnce’nin sözlerini twitter hesabından eleştirdi. Aşlık, şu ifadeleri paylaştı:

"Marifet boyda değil huydadır. Marifet boyda olmuş olsaydı zürafa hayvanlar aleminin kralı olurdu. CHP’yi uluslararası güçlerin operasyon maşası olmaktan çıkarabilecek misin? Mandacı zihniyeti tasfiye edebilecek misin? Göreceğiz! AK Partililer; uzunuyla kısasıyla, yaşlısıyla, genciyle bu ülkeye aitiz ve milletimizin değerlerini geleceğe taşımaya kararlıyız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!