10. Buz Adam Yüzme Şampiyonası

Güncelleme Tarihi:

10. Buz Adam Yüzme Şampiyonası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2014 10:54

Kuşadası'ndaki yarışmalarda en çok birincilik alan Ice Man Yüzme İhtisas Kulübü birincilik kupasının sahibi oldu.

Haberin Devamı

Kuşadası'nda düzenlenen 10. Buz Adam Mehmet Gedik Yüzme Şampiyonası'ndaki yarışmalarda en çok birincilik alan Ice Man Yüzme İhtisas Kulübü oldu.

Almanya'nın Marl kentinde eksi 9 derecede buz içinde 51 dakika kalarak dünya rekoru kıran ve Guinnes Rekorlar Kitabı'na giren eski milli yüzücü Mehmet Gedik anısına Ice Man Yüzme İhtisas Kulübü tarafından organize edilen yarışmalara 3 ilden 7 takım katıldı, sporcular serbest, sırt üstü, kurbağalama, kelebek stillerinde yarıştı.

Şampiyonada, Ice Man Yüzme İhtisas Kulübü birinci, Dev Dalgalar Yüzme Kulübü ise ikinci, Aydın Su Sporları Kulübü de üçüncülüğü elde etti.

Dereceye giren sporcular madalyalarını şampiyonaya katılan takımların antrenörlerinin elinden alırken, ilk üç dereceye giren takımlara kupalarını Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Büyükdağ verdi.

Haberin Devamı

"BABAMIN ANISINI SÜRDÜRECEĞİZ"
Mehmet Gedik'in oğlu ve Ice Man Yüzme İhtisas Kulübü'nün kurucusu Saruhan Gedik, etkinlik sonunda yaptığı konuşmada, babası Mehmet Gedik'in adını yaşatmayı hedeflediklerini belirterek, "Gelenekselleşen bu turnuva, kulübümüz olduğu sürece devam edecek. Babamın anısını bu şampiyona ile sürdüreceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!