Kısa bir haber turu

Güncelleme Tarihi:

Kısa bir haber turu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2014 01:10

Haberin Devamı

Yüzde 1 KDV’li son fırsatlar

DUMANKAYA İnşaat’ın, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Dumankaya Mozaik adlı konut projesinde yüzde 1 KDV avantajı ile konut satışı yapılıyor. Ruhsatlı projeler için geçerli olan yüzde 1’lik KDV avantajına sahip projede 153 bin TL’den başlayan fiyatlarla stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcut. Dumankaya Mozaik, 3. köprüye, metro istasyonuna, Avrupa’nın en büyük şehir hastanesine ve çok önemli eğitim kurumlarına birkaç dakika mesafedeki konumuyla dikkat çekiyor.

900 konuta ön talep

SİNPAŞ GYO, Sancaktepe projesi için ön talep toplamaya başladı. Aydos Ormanı’nın hemen yanında yer alan, yaklaşık 900 konutluk yeni projede, 1+1’den 4+1’e farklı ihtiyaçlara uygun daire seçenekleri bulunuyor. Geçen yıla göre yüzde 70’lik bir artışla yaklaşık 400 milyon TL ciroya ulaşan Sinpaş GYO, yeni projesinin TEM bağlantı yollarına yakınlığı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşım kolaylığı ile öne çıkacağını belirtiyor. Şirketin, İstanbul’da Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Bursa’da Bursa Modern, Ankara’da İncek Life ve İncek Blue olmak üzere satışı süren 5 projesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Torunlar’dan rekor kâr

TORUNLAR GYO, 2014 yılının ilk altı ayında geçen yılın aynı dönemine göre net kârını yüzde 965 oranında artırarak 271 milyon TL net kâr açıkladı. Torunlar GYO, bu dönemi 3.229 milyon TL net aktif değer ve 5.282 milyon TL portföy değeriyle kapattı. Şirket, satışlarını ise bir önceki yıla göre yüzde 372 oranında artırarak 458 milyon TL’ye çıkardı. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun: “Şirketimiz kendi rekorunu kırarak, 2010 yılından bu yana ilk kez ilk yarıyılda böylesi bir net kâra ulaştı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!