6 Süper Başkentli

Güncelleme Tarihi:

6 Süper Başkentli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2014 01:08

Süper Ligde görev yapacak 42 hakem içinde, biri FIFA kokartlı olmak üzere toplam 6 isim düdük çalacak.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de 2014-2015 sezonunda 42 hakem görev yapacak. Merkez Hakem Kurulu’nca (MHK) görevlendirilen hakemler 14 ayrı bölgeden geliyor.
Ligde 5 takımı bulunan İstanbul, 11 hakemle bu alanda da çoğunluğu oluşturuyor. Ankara ve İzmir’den de 6’şar hakem düdük çalacak. Bunun yanı sıra Trabzon ve Manisa’dan 4’er, Antalya’dan 3, Balıkesir, Denizli, Edirne, Kayseri, Konya, Malatya, Sakarya ve Yalova’dan da birer hakem yer alıyor.

SARPER BARIŞ SAKA YENİ İSİM

Üst Klasman Hakem listesinde yer alan Sarper Barış Saka, bu sezon ilk kez Süper Lig’de görev yapacak.
Geçen sezon ilave yardımcı hakem kadrosunda bulunan Saka, Süper Lig’de ilk kez hakem olarak maç yönetecek. Ankara kökenli olan Saka, iş hayatı nedeniyle Antalya’ya yerleştiği için Antalya bölgesi hakemi olarak görev alacak. 31 yaşındaki Barış Saka, Abdulkadir Bitigen ile birlikte ligin en genç hakemi konumunda.
Ankara Bölgesi hakemleri:
Bülent Yıldırım (42 - yönetici), FIFA kokartlı hakem, Ali Palabıyık (33 - İletişim-Telekom), Özgüç Türkalp 40 - Emlakçı), Yaşar Kemal Uğurlu (33 - Sigortacı), Serkan Tokat (34 - Öğretmen), Mustafa İlker Coşkun (35 - Danışmanlık) Ulusal kokartlı hakemler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!