Ali Naci Küçük'le 24 saat Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2014 14:49

Sarı kırmızılı kulüpte neler oluyor, transferde kim gelecek kim gidecek, kamptan son dakika haberleri, taraftar gruplarından haberler, Sosyal medyada kulüple ilgili önemli paylaşımlar, röportajlar hepsi ve daha fazlası 24 saat Ali Naci Küçük'le burada olacak.

Haberin Devamı

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


PRANDELLİ SAKALLARINI NE İÇİN KESTİ?

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, imaj değişikliğine gitti. Sarı kırmızılı kulübe imza attıktan sonra sakal bırakan İtalyan teknik adam imajını değiştirdi.

Uzamış sakalları ile dikkat çeken Cesare Prandelli, sarı kırmızılı kulübün giyim sponsoru olan W Collection firmasının reklam çekimi nedeni ile sakatllarını kesti.



Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


'DİĞER PUANLAR GELECEKTİR'

Bu akşam yapılacak Olağanüstü Divan toplantısı öncesi Başkan Ünal Aysal konuştu. Sponsorluk anlaşması sonrası basın mensuplarının gündeme dair soru alacak mısınız demesi üzerine Başkan Ünal Aysal, "Akşam soru ılırız, sabah sabah alırız. Gündem daha gelişmiş olacak. "(Divan toplantısını kastediyor). Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Anderlecht maçı için ise, "İlk maç ve ilk adım. Bir puanla başladık. Diğer puanlar takip edecektir diye ümit ediyorum. Biz ekibimize güveniyoruz. Bu sene iyi bir netice bekliyoruz Şampiyonlar Ligi'nden. Bütün zorluklara, yabancı kısıtlamalarına rağmen kulübümüz başarılı olma konusunda son derece kararlı. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inanmanızı rica ediyorum." dedi.


Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


MELO CEZA ALINCA FORMASI GARANTİLENDİ
Galatasaray'da Felipe Melo'nun PFDK'dan 2 maç cezası alması üzerine yeni transfer Blemir Dzemaili'nin Eskişehir maçında ilk 11'de oynaması kesinleşti. Transferin son günü Napoli Kulübünden alınan Dzemaili, Melo'nun cezalı olması nedeni ile yarın ilk kez Galatasaray forması giyecek

Birçok kişinin stoper beklenirken, Dzemaili'nin gelişini şaşkınlıkla karşılarken, İsviçreli futbolcu deyim yerinde ise Melo'nun ceza alması üzerine Prandelli'nin imdadına yetişti.

Ön liberi olması nedeni ile Prandelli'nin ilk 11'de Melo ile şans verip vermeyeceği merak edilen Dzemaili Brezilyalı oyuncunun cezası üzerine Eskişehir maçında orta sahada Selçuk ile beraber oynayaca


Haberin Devamı

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


BEKLENEN JEST GERÇEKLEŞTİ

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü Lucas Ontivero'yu bedelsiz olarak Gaziantepspor'a kiraladı. Geçtiğimiz yıl Ocak ayında yabancı kontenjanı dolu olduğu için Telles ile Hajrovic'e lisans çıkaramama tehlikesi ile karşı karşıya kalan ve G.Antepspor'un jesti ile derin bir oh çeken Galatasaray, Anadolu kulübüne aynı şekilde karşılık verdi.

Galatasaray, sezonu kapatmasına karşın geçtiğimiz yıl Bruma'yı 6 aylığına kiralayan Gaziantepspor'a Lucas Ontivero'yu bedelsiz olarak kiraladığını borsaya bildirdi.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


CİMBOM’A İSVİÇRE ÇAKISI

Pandev, Pato ve Tarık Çamdal ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray, İsviçreli orta saha oyuncusu Dzemaili’ye de kanca attı. Transfer mevsiminin bitmesine sayılı saatler kala Galatasaray’ın transfer listesindeki isimler birer birer ortaya çıkmaya başladı.

“Başkan’dan üç yeni futbolcu bekliyorum” diyen teknik direktör Cesare Prandelli’nin, özellikle Napoli’de forma giyen iki isim üzerinde durduğu öğrenildi. Bu isimlerin birincisi olan Goran Pandev’i daha önce Hürriyet duyurmuştu. Pandev’in dışındaki diğer Napolili futbolcu ise İsviçreli orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili…

Daha önce stoper transferi talep eden Prandelli, Kamerunlu Chedjou’nun hazırlık maçları ve Süper Kupa’daki Fenerbahçe karşılaşmasında sergilediği futboldan sonra fikir değiştirip, ön liberoya takviye istedi.
Napoli yöneticileriyle görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılılar, İtalyan kulübüyle sözleşmeleri 2015 Mayıs’ında bitecek olan iki futbolcu için toplam 3 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti. Pandev ve Dzemaili ile daha önce görüşüp prensipte söz kesen Galatasaray yöneticileri, Napoli ile de anlaşma sağladıkları taktirde transfer gerçekleşecek.

Sarı kırmızılılar, Pandev ve Dzemaili’nin yanı sıra, Brezilyalı Pato ve Eskişehirsporlu Tarık Çamdal’la da görüşmelerini sürdürüyor.


Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


CİMBOM DÜNYA YILDIZINA GİTTİ

Haberin Devamı

Galatasaray, dünyaca ünlü forvet Pato’nun transferi için Corinthians’la masaya oturdu.

Atletico Paranaense Kulübü’nün genç yıldızı Marcelo Cirino’nun transferini gerçekleştiremeyen Galatasaray, dünyaca ünlü bir forvetin peşine düştü. Sarı kırmızılılar, daha önce de talip oldukları Pato’yu renklerine bağlamak için Corinthians Kulübü ile temasa geçti. Daha önce kiralama teklifinde bulundukları Brezilya ekibini ikna edemeyen Galatasaray yöneticilerini, şanslarını bir kez daha deneyecek.
Sarı kırmızılıların Pato’nun 1 yıllık kiralama bedeli karşılığında Corinthians’a 1.5 milyon Euro teklif edeceği öğrenildi.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


GALATASARAY'DAN VOLKANA TEPKİ

Haberin Devamı

Volkan Demirel’in yapacağı savunmayı Galatasaray 'bahaneler' olarak niteledi.

Süper Kupa finalinde yaptığı hareketler ve maç sonu “ Belediye sokak köpeklerini zehirlesin yoksa iş bana kalacak” açıklaması ile Disiplin Kuruluna sevk edilen Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in yapacağı savunmaya Galatasaray Kulübünden tepki geldi. Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Volkan’ın iddiaları ile savunmasında öne süreceği Melo’nun kendine küfür ve tahrik ettiği konusunda Hürriyet’e özel açıklamalarda bulundu.

HAKEMİN VE SAHADA KİMSENİN DUYMADIĞI KÜFRÜ KALEDEKİ VOLKAN NASIL DUYMUŞ?
Şükrü Ergün, Volkan’ın ‘Melo maç içinde kasıklarını gösterdi ve penaltı atışında bana İngilizce küfür etti’ ithamı için “ Hakemin duymadığı küfrü sen nasıl duydun Volkan Demirel? Buna kimsenin inanacağını sanmıyorum. Hakem zaten bu küfrü duysa gerekli cezayı da keser ve raporuna yazar. Kısaca sahada kimsenin duymadığı küfrü kaledeki Volkan Demirel nasıl duymuş?

Haberin Devamı

KAMERALAR KİMİN KİMİ TAHRİK ETTİĞİNİ KAYIT ALTINA ALDI KİMİN OLDUĞUNU DA BİLİYORUZ KİMSEYİ İNANDIRAMAZLAR

Ayrıca diğer ithamlarına gelince…90 dakikayı en ince detayına çeken kameraların olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Maç içinde kimin kimi tahrik ettiği de zaten görüntü kayıtlarından belli oluyor. Melo’nun böyle bir görüntüsü var mı? Kimin olduğunu da biliyoruz herhalde…Kısaca biz her türlü bahaneyi üreteceklerini çok iyi biliyoruz. Bize göre bunları kimseye inandıramazlar” yorumunu yaptı.

GALATASARAY'A MÜJDE VE GİDİYOR

TRANSFER sezonunun bitimine 3 gün kala Galatasaray'a müjde... Halen yabancı kontenjanı dolu olan Galatasaray Kulübü, Dany'i İspanyollara kiralıyor. 10 yabancı futbolcusu bulunan Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Dany'e Granada Kulübü talip oldu. İspanyol kulübünün temsilcileri İstanbul'a gelirken Dany'nin Granada Kulübü'ne yarın imza atması beklenirken şu anda son detaylar konuşuluyor


Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


ÜNAL AYSAL HÜRRİYET'E KONUŞTU


GALATASARAY Kulübü Başkanı Ünal Aysal da Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in Süper Kupa finalinde yaptığı hareketlerden ötürü TFF'nin ne kadar ceza vereceğini beklediklerini söyledi. Ünal Aysal, "Burada önemli olan bu kadar aleni bir saldırı karşısında TFF'nin vereceği cezanın derecesi. Eğer Volkan'a ağır bir ceza vermezlerse bizim 3 senedir TFF'nin çifte standard uyguladığına dair iddialarımız ve savımızın ne kadar doğru olduğu bir kere daha tescil edilmiş olacak. Merakla ve ibretle bekliyeceğiz TFF'nin alacağı kararı"

Şükrü Ergün'den Volkan Demirel'e cevap

Süper Kupa maçında Felipe Melo ile yaşadığı gerginlik ve karşılaşma sonrasında söylediği sözlerle gündem yaratan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e Galatasaray'dan büyük tepki var. G.Saray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Volkan'ın hareketlerini Mahmut Uslu'ya bağladı.

Sarı kırmızılı kulübün basın sözcüsü Şükrü Ergün, Volkan'ın mutlaka cezalandırılması gerektiğini ifade ederken, tecrübeli kalecinin bu davranışlarında Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun son dönemdeki açıklamalarının büyük etkisi olduğunu savundu. Manisa'daki karşılaşmada yaşanan olaylara çok üzüldüklerini vurgulayan Ergün, şunları söyledi:

VOLKAN'IN YAPTIĞI ALENEN TERBİYESİZLİK
"Galatasaray kupa kazanır, kaybeder; Fenerbahçe kazanır, kaybeder, bunlar hayatın akışı içinde olan doğal şeyler. Bunlara, sonuçlara fazla takılmıyoruz. Asıl önemli olan maçın içinde ve sonrasında olan şeyler. Volkan olayına şuradan bakmak lazım. Türkçemiz'de imam ve cemaat etkilemişini anlatan güzel bir deyim vardır. Anlı şanlı Fenerbahçe yöneticisi terbiye sınırlarını zorlayan beyanatlar verirse, ondan yüz bulan oyuncusu da alenen terbiyesizliği ele alır. Ama biz Galatasaray olarak bu seviyesizliğin ve terbiyesizliğin muhatabı olmayı reddediyoruz. Ve bizden bu konuda cevap alamayacaklar. Volkan Demirel'in yaptığı alenen terbiyesizlik. Bunun bence savunulacak tarafı olamaz. Volkan'ın bu hareketleri ve söylemleri sonrasında hem Türkiye Futbol Federasyonu hem de kendi kulübünden ceza alacak mı, hep birlikte göreceğiz."

VOLKAN'I CİDDİYE ALMIYORUM

Galatasaraylı Felipe Melo, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in Süper Kupa maçında kendisine yaptığı harekete ve söylemlerine cevap vermeyeceğini söyledi. Volkan'ın, "Belediye sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bu iş başıma kalacak" göndermesi yaptığı Melo, maç sonrası takım arkadaşlarına, "Volkan'ı ciddiye almıyorum. Şu anda cevap vermeyeceğim" dedi.

İSTİFA EDEN YÖNETİCİ KONUŞTU

3 değil 1 yönetici bu kararı aldı ancak şimdilik istifa mektubunu yazdı

Galatasaray’daki istifa gerçeği…
Sıcağı sıcağına Pazartesi gecesi Hürriyet’e bu konu hakkında başkan Ünal Aysal, “ Bana ulaşan bir istifa bilgisi yok. Belki doğrudur bilemiyorum. Galatasaray’da bu bir gelenek. Önce medya sonra Galatasaray başkanı öğreniyor. Ancak bana iletilen bir istifa girişimi yok” demişti…

Ve G.Saray Yönetimi içinde yaptığımız telefon görüşmeleri ışığında istifa etme kararı alan 3 değil 1 yönetim kurulu üyesinin olduğu ortaya çıktı…

Sedat Doğan…

Galatasaray yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan, çok uzun süredir başkan Aysal ve idarecilere küskün…Ve bir süredir yönetim kurulu toplantılarına da katılmıyor. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın bir önceki yönetim kurulu listesinde de yer alan Sedat Doğan’ın 4 gün önce istifa mektubunu yazdığı ve bunu da camia içinde birçok isimle paylaştığı ortaya çıktı. “Bu yönetimle devam edilemez. Böyle gitmez, kongre yapılmalı. Başkan Ünal Aysal’da ikna edilip yönetim kurulu yeniden organize edilmeli” düşüncesini muhalif üyelerle sıkça paylaşan Sedat Doğan’ın 4 gün önce istifa mektubunu yazıp bu kararı aldığı belirtildi. Ancak Başkan Ünal Aysal, önceki gece “Bana ulaşan bir istifa girişimi yok” demişti. G.Saray Yönetiminden istifa ettiği öne sürülen Necati Demirkol, Mehmet Cibara, Mehmet Karlı gibi idareciler ise bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.




Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


MANCI'NİDEN GALATASARAY'A DESTEK

Sarı kırmızılı takımın eski teknik direktörü Mancini, bugün Fenerbahçe ile Süper Kupa finaline çıkacak olan eski öğrencilerine başarı diledi. İtalyan teknik adam görevinden istifa da etse, Galatasaray ile yollarının dostça ayrıldığını her fırsatta gösteriyor. Macaristan'da Galatasaray'ın hazırlık maçına gelen Mancini, Fenerbahçe derbisi öncesi de takımına seslendi. Roberto Mancini, twitter hesabından Galatasaray tribünlerin sarı kırmızı bayraklı fotoğrafını paylaşıp " Haydi Cimbommm..Kalbim sizinle" diye yazarak Galatasaray'a başarı diledi.


BAŞKAN TAKIMI YALNIZ BIRAKMIYOR
Cezası nedeniyle Süper Kupa maçını izleyemeyecek olan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, özel uçakla İzmir'e gidip, takımın kamp yaptığı oteli ziyaret edecek. Aysal burada futbolcularla bir konuşma yapıp, onlara duyulan güveni dile getirecek ve moral verecek.

Bilindiği üzere Ünal Aysal, göreve geldiği günden bu yana Şampiyonlar Ligi ve derbi maçları öncesinde futbolculara moral konuşması yapmayı gelenek haline getirmiş durumda. Aysal, İzmir'de yapacağı konuşmanın ardından uçakla İstanbul'a dönecek.



Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


PRANDELLİ'DEN BÜTÜNLÜK MESAJI

Cesare Prandelli'den derbi için bütünlük mesajı... Göreve geldiği ilk günden bu yana takım ruhu olgusunu oturtmaya çalışan Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, bütün futbolcularını İzmir'e getirdi. Az önce İzmir'e gelen Galatasaray takımını 100'e yakın sarı kırmızılı taraftar karşıladı. İtalyan teknik adam Fenerbahçe karşısında tüm takımın bir arada olması adına kafileye bütün futbolcularını dahil etti. Sakat olan ve derbide oynamayacak olan Hamit Altıntop ile kadroya giremeyecek olan Umut Gündoğan ile birlikte genç futbolcularda kafilede yer aldı.

Bu arada sezon açılışında kadro dışı bırakılıp daha sonra affedilen Gökhan Zan'da kadroda yer aldı.

Emir sarıgül
Necati demirkol
Mete ikiz
Özkan olcay
Ebru köksal
Lutfi Arıboğan
İrfan aktar

DERBİ İÇİN ÖZEL KLİP HAZIRLANDI

İŞTE GALATASARAY'IN DERBİ 11'İ

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli son kararını verdi. 5+3 sınırlamasının Fenerbahçe derbisindeki kurbanı Bruma olacak. Fenerbahçe derbisinde Prandelli, yıldız futbolcusunu kulübede oturtacak.
Bruma'nın yerine sol kanatta Kayseri Erciyesspor'dan alınan Yasin Öztekin'in forma giymesi bekleniyor. Prandelli'nin Fenerbahçe derbisinde ilk 11'de görev vereceği yabancılar ise Muslera, Chedjou, Telles, Melo ve Sneijder olacak

GALATASARAY'IN SÜPER KUPA FİNALİNE ÇIKACAĞI 11

Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Olcan, Selçuk, Melo, Yasin, Sneijder, Burak

İZMİR'DE DOSTLUK RÜZGARLARI

Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı omuz omuza

İki kulübün İzmir'deki taraftarları herkese örnek olacak bir harekete imza attı. Havalimanında takımlarını karşılamaya gelen Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı omuz omuza dev derbi öncesinde dostluk mesajı verdi. Galatasaray ve Fenerbahçe atkıları altında omuz omuza poz veren taraftarlar, örnek olacak bir harekete imza attı.

DEV DESTEK

Süper Kupa finali nedeniyle Galatasaray Yönetim Kurulu da takıma destek olmak adına sarı kırmızılı oyuncularla İzmir'e geldi. Galatasaray kafilesinde Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, 2.başkan Özkan Olcay, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, yönetim kurulu üyeleri Emir Sarıgül, Necati Demirkol, Mete İkiz ve Ebru Köksal yer aldı... Galatasaray Kulübünün forma sponsor ve transfer çalışmaları ile bizzat ilgilenen Başkan Ünal Aysal ise yoğun programını ayarlamaya çalışıyor. Başkan Ünal Aysal, sponsor ve transfer görüşmelerini organize edebilirse yarınki Süper Kupa finaline gelecek


Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


TWİTTER 4 MİLYON BARAJINI GEÇTİ

Galatasaray, Twitter’da Türkiye'de 4 Milyon kişi barajını aşan ilk ve tek spor kulübü oldu. Geçtiğimiz ay Facebook’ta 12 Milyon kişi barajını aşarak liderliğini sürdüren Sarı-Kırmızılı ekip Twitter’da da 4 Milyonu geride bıraktı. Galatasaray ayrıca bulunduğu tüm sosyal medya platformlarında da zirvede yer alıyor.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray
ALİ NACİ KÜÇÜK'ÜN ESKİ YAZILARI


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!