Avusturya'dan düğün diye geldiler kazada öldüler

Güncelleme Tarihi:

Avusturyadan düğün diye geldiler kazada öldüler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2014 12:36

Bursa'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında, ilk belirlemelere göre Avusturya’dan Türkiye'ye düğüne giden aileden 3 kişi öldü. Kazada 6 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Bursa-İzmir karayolunun 51. kilometresindeki Gölkıyı kavşağında, henüz sürücüleri ve plakaları belirlenemeyen TIR, cip ve otomobil çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı. Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerini çağırdı.

Avusturyadan düğün diye geldiler kazada öldüler

Ekiplerin çalışması sonucu cesetler ile yaralananlar, sıkıştıkları araçlardan çıkarıldı. Yaralılar, ambulansla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayda ölen 3 kişi ile yaralılardan birinin, İzmir'deki bir düğüne katılmak için Avusturya'dan ciple yola çıktığı öğrenildi. Kazada yaşamını yitirenlerin, Avusturya plakalı cipin sürücüsü 53 yaşındaki Mehmet Nuri Sağman, babası 77 yaşındaki Abdürrezzak Sağman ve kardeşi 47 yaşındaki Selma Özbingöl olduğu tespit edildi.

Haberin Devamı

Mehmet Nuri Sağman'ın annesi Vahidi Sağman ile 16 SZ 803 plakalı otomobilde bulunan sürücü Hakan Kayan (41), Derya Kayan (38), Mustafa Tosunoğlu, Fatma Özge Kayalı ve Mehmet Kayalı olduğu belirlenen yaralıların tedavilerine Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Karacabey Devlet Hastanesi'nde devam ediliyor.

Cipteki Avrupalı Türklerin İzmir'deki bir düğüne katılmak üzere Avusturya'dan yola çıktığı, 33 E 7239 plakalı tırın sürücüsünün ise kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!