Bu trend cesaret ister

Güncelleme Tarihi:

Bu trend cesaret ister
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2014 09:49

Haberin Devamı

Siyah saç rengi, bu yılın en çok dikkat çeken seksi saçlarından. Evrenin en zarif rengi siyah kararını çok sık değiştiren insanlara göre değil. Saçlarınızı siyaha boyatmak, yarı kalıcı veya kalıcı saç rengi ve saç diplerinin doğru bir şekilde ele alınmasını gerektirir.

Bu sezon kısa modellerinde bob kesim ve asimetrik kesimlere siyah saç rengi uygulanmaktadır. Özellikle yazın en sıcak günlerini yaşadığımız bunaltı sıcaklarda sizde modern bir kısa kesim tercih edebilirsiniz.

Bu trend cesaret ister

Siyah saç yaygın olduğu kadar kendine has bir cazibeye sahiptir. Dünyadaki insanların büyük çoğunluğu siyah saçlıdır. Yine de siyah saçın kendine has bir büyüsü vardır ve dikkat çeker. Koyu renk, güç ve enerjiyi akla getirir; kedicikleri kaplana, bir taşra kızını Dita von Teese'e dönüştürebilir. Eğer saçlarınız uzun ve kestirmek içinizden gelmiyorsa farklılık için siyah saç uçlarınıza yılın trendi ışıltı ombre saç renklerine boyatabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu trend cesaret ister

Esmerlere daha çok yakışan siyah saç kesimlerinde bu yaz ve önümüzdeki sonbaharda kahküllü modelleri sıkça göreceğiz. Kaş hizasında kesilmiş düz kahküller yanı sıra çok kısa kahkül kesimleri de önümüzdeki yıl moda olmaya devam edecek. Son derece etkileyici bir bakış veren kakküllü siyah saç modelleri erkeklerinde kadınlarda gizemli bulduğu saçlardan.

Bu trend cesaret ister

Asıl saç rengine bakılmaksızın kalıcı koyu siyah boya uygulamak her bir saç telinizi koyu siyah hale dönüştürecektir. Siyah saç sanatının uzmanı olmak ise saçı parlak tutmayı ve gözle görünür saç diplerinden kurtulmayı gerektirir. Siyah saçın cazibesini korumanın oldukça çaba gerektirdiğini unutmayınız.

Haberin Devamı

Bu trend cesaret ister

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!