Festival yüzü bulundu: Esnaf

Güncelleme Tarihi:

Festival yüzü bulundu: Esnaf
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2014 01:14

Bütçe yetersizliği nedeniyle bu kez ünlü bir mankenin getirilmeyeceği Ankara Alışveriş Festivali’nin tanıtım yüzü bulundu. ATO Başkanvekili Koray Güngör Şanal, esnafa seslenerek, “Festivalin yüzü sizin güler yüzünüzdür” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest-ASF) kapsamında düzenlenen Mağaza Yöneticileri ve Çalışanları Bilgi Şenliği Konferansı, ATO Congresium Kongre ve Sergi Salonu’nda yapıldı. ATO Başkanvekili Koray Güngör Şanal, şehre gelen turistlerin garsondan tezgahtara kadar pek çok kişiyle iletişim kuracağını belirterek, “İnsanlar festival dendiğinde etkinlikleri, hediyeleri ve en çok da esnafın güler yüzünü hatırlıyor. Bu festivalin asıl sahibi sizlersiniz. Festivalin yüzü sizin güler yüzünüzdür” dedi. Şanal, esnaf desteğinin festivalin başarısı için önemli olduğunu kaydederek, festivali Ankara’nın kabuğunu kırması ve hak ettiği ekonomik ve sosyal yapıya kavuşması için bir fırsat olduğunu söyledi.

BAŞKENT ÇİÇEK AÇACAK

ASF İcra Kurulu Başkanı Yüksel Tavşan, festival çerçevesinde en uzun pasta ve en çok çiçek dikimi konularında Guinness rekor denemeleri yapılacağını kaydetti. Tavşan, stil otobüsü, vitrin yarışması, imza günleri, el sanatı sergileri gibi etkinliklerin festival programında yer alacağını ifade etti. Festivalin amacının sadece indirimli satış olmadığına dikkat çeken Tavşan, “Ankara’nın turizm değerini ortaya çıkarmak ve alışverişi tüketici için zevkli hale dönüştürmek istiyoruz” dedi. Konferans, TV programcısı Mesut Yar ve sanatçı Faik Öztürk’ün sahne gösterileriyle sona erdi. Konferansa katılanlara çekilişle tablet ve cep telefonları hediye edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!