Kaf-Kaf'ın moloz isyanı

Güncelleme Tarihi:

Kaf-Kafın moloz isyanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2014 01:14

KARŞIYAKA yönetimi, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nin girişinin moloz döküm alanı olarak kullanılmasına tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Yönetim, afet ilk toplanma merkezi olarak belirlenmesine rağmen moloz yığınına dönen alanın temizlenmesini istiyor. Çiğli Belediyesi, 2 yıl önce araziye moloz yığmaya başlarken İzmir Büyükşehir Belediyesi ve çevredeki inşaatlar da molozlarını bu alana döktü. Karşıyaka konuyla ilgili şikayet bildirmesine rağmen sonuç alamadı.

Başkan Fatih Diniz, "Hem A takım hem de futbol ve basketbolun altyapısı burada çalışıyor. Sahalar molozlardan çıkan tozdan olumsuz etkileniyor. Sporcular sağlıksız bir ortamda antrenman yapıyor. Bu kirliliğin kaldırılmasını istiyoruz" dedi.

PARA BULMAK İÇİN KOMİTE KURACAK

Karşıyaka'da futbolculara geçen sezondan kalan alacakları ile yeni sezonun transfer peşinatlarını ödemeye çalışan yönetim, komiteler kurarak iş adamlarından destek isteyecek. Başkan Fatih Diniz, "Geçen dönem olduğu gibi sıkı para politikası uygulamamız şart. Destek istiyoruz" dedi. Bu arada yönetimin Rıdvan, Berkan, Mehmet Yiğit gibi geçen sezondan alacağı bulunan futbolculara gayrimenkul önerdiği öğrenildi. Öte yandan ön liberoya bir takviye daha isteyen teknik direktör Yusuf Şimşek, Hataysporlu Mehmet Ayaz ve Antalyalı Hüseyin'in üzerinde duruyor.

Haberin Devamı

U-21'DE YABANCI ŞOKU

Yeni sezonda U-21 adını alan A-2 takımını A takım için hazırlayıcı hale getirmeye çalışan Karşıyaka, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu lige yabancı yasağı koymasıyla şoke oldu. U-21'e gurbetçi oyuncu transferi yapan yönetim, ayrıca bir süre önce deneyip beğendiği Senegalli ve Ganalı iki futbolcuyla anlaştı. Ancak yasak kararı çıkınca, iki oyuncu ülkelerine geri gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!