Hakimden penis ölçüm talebi

Güncelleme Tarihi:

Hakimden penis ölçüm talebi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2014 10:27

ALMANYA'da teşhircilikle suçlanın sanığın karısı duruşmada 'eşimin penisi küçük, teşhir edemez' deyince, avukat da müvekkilinin cinsel organının 36 yaşındaki kadın hakim tarafından incelenmesini istedi. Kadın hakim bu isteğe karşı çıkt. Bunun yerine bilirkişi tayin edip, sanığın penisini ölçtürmesini istedi.

Haberin Devamı

Almanya'nın Aurich kentinde postacılık yapan 54 yaşındaki bir kişi, geçen yıl 15 yaşındaki kıza postadan gelen paketi teslim etti. Kız, akşam eve gelen anne ve babasına kendisine paketi veren postacının fermuarının açık ve penisinin dışarıda olduğunu anlattı. Bunun üzerine kızın anne ve babası postacıyı teşhircilikle suçlayıp, şikayetçi oldu. Açılan davada hakim tarafları dinledi. Genç kız ve annesi sanığın teşhircilik yaptığını ileri sürdü. Sanığın avukatı da tanık olarak karısının dinlenmesini istedi.

EŞİMİN CİNSEL ORGANI KÜÇÜK
Eşinin cinsel organının küçük olduğunu mahkemede anlatan kadın tanığın ifadesinden sonra, davacılar iddialarında ısrar etti. Bunun üzerine mahkeme hakimi “En doğru kararı adli tıp verir. Cinsel organın kaç santim olduğu adli tıp raporuyla belli olur” deyip sanığı adli tıpa cinsel organını ölçtürmeye gönderdi. Sanığın avukatı ise “Kimse bilmiyor genç kızın gerçekte ne gördüğünü. Müvekkilim davanın düşmesini istiyor” dedi. Dava adli tıptan gelecek rapordan sonra sonuçlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!