CHP İzmir’de kulis zamanı

Güncelleme Tarihi:

CHP İzmir’de kulis zamanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2014 01:14

CHP'nin kurultayda yenilenecek olan ve milletvekilli adaylığı için basamak olarak görülen Parti Meclisi’ne girmek isteyenler çalışmaları yoğunlaştırdı. İzmir'de çalışmalar başladı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesine girebilmek için delege temasına geçildi.

Haberin Devamı

Adaylığa hazırlanan eski il başkanı Rıfat Nalbantoğlu, eski delege Elfin Tataroğlu, eski meclis üyesi Bilginer Ünal, eski milletvekili Ahmet Ersin, eski belediye başkanları Kamil Okyay Sındır, Cevat Durak'ın PM üyeliği ile "Yıkılmadık ayaktayız" mesajı vermesi bekleniyor.

Karabağ İlçe Başkanı Polat Manduz, Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin ve Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan da PM için çalışıyor.

Balbay ve Türmen kesin gibi

İzmir milletvekillerinden Rıza Türmen ve Mustafa Balbay'ın PM'ye girmesine kesin gözüyle bakılırken, üye olan Alaattin Yüksel'e de şans veriliyor. PM üyelerinden Milletvekili Birgül Ayman Güler, kurultayda Muharrem İnce'ye destek verdiğinden Kılıçdaroğlu'nun listesinde yer almayacak. İzmir milletvekilleri Hülya Güven ve Oğuz Oyan'ın da yeniden PM'ye giremeyeceği konuşuluyor. PM üyeleri Berrin Dilekçi, Hüseyin Saygılı ve Nazik Işık'ın şanslarının da çok zayıf olduğu öne sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!