Emenike: İsmail Hoca için her şeyi yapmaya hazırım

Güncelleme Tarihi:

Emenike: İsmail Hoca için her şeyi yapmaya hazırım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2014 17:35

Fenerbahçe Kulübü'nün 'En büyük sponsorumuz taraftarımız' sloganıyla, göğüs reklamsız olarak satışa çıkardığı ve taraftarlar tarafından büyük beğeni gören 2014/2015 sezonu formaları için Fenerium mağazalarındaki imza organizasyonları devam ediyor.

Haberin Devamı

Fenerium imza günü organizasyonlarının 6'ncısı Etiler Akmerkez Fenerium mağazasında gerçekleştirildi. Profesyonel Futbol Takımı oyuncularından Emmanuel Emenike ve Hasan Ali Kaldırım, taraftarların yeni sezon formalarını imzaladı. Sarı-Lacivertli taraftarlar, formaları imzalattıktan sonra futbolcularla hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi.

İmza töreni öncesi futbolcular basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

HASAN ALİ: "TARAFTARLARIMIZLA BERABER OLMAKTAN MUTLUYUZ"

Emenike: İsmail Hoca için her şeyi yapmaya hazırım

Hasan Ali Kaldırım organizasyon için, "Taraftarlarımızla beraber olmaktan çok mutluyum. Bunlar birlik beraberlik açısından çok önemli. Bu yıl taraftarlarımızın desteğini forma satışlarında daha çok görüyoruz. En büyük sponsorumuz taraftarımız. Maçlarda da büyük destek veriyorlar. Yoğun bir şekilde buraya geldikleri için teşekkür ediyoruz. Burada olmaktan mutluyuz" dedi.

Haberin Devamı

"LİGE KUPAYLA BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

Hasan Ali, Süper Kupa maçıyla ilgili olarak ise "Öncelikle Süper Kupa'yı 2 senedir rakibimize kaptırdık. Bu sene kesinlikle kupayı kazanmak istiyoruz. Lige kupayla başlamak istiyoruz. Bu maçın gelirinin Soma'ya bağışlanacağı için de son derece mutluyuz. Böyle bir maç ve bizim mücadelemizle Soma'da hayatını kaybedenlerin ailelerine ufak da olsa bir katkıda bulunacağız" dedi.

EMENİKE: "TARAFTARLARA TEŞEKKÜR EDERİM"

Emenike: İsmail Hoca için her şeyi yapmaya hazırım

Emenike "Bugün gerçekten güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Bugün buraya gelen, bizlerle olan taraftarlarımıza da teşekkür ederim" diyerek sözlerine başladı.

"HAZIR GELDİM"

Artan performansıyla ilgili olarak ise Emenike, "Son dönemde iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Son 2 karşılaşmada da iyi bir performans ortaya koydum. Dünya Kupası'nda oynadıktan sonra buraya hazır geldim, çalışmalarımı sürdürdüm, katkıyı sürdürmek için ekstra çalışmalar yaptım. Geçen yıl Rusya'dan geldiğim için uyum sorunu yaşamıştım. Bu sezon onu da yaşamayarak performansını ortaya koyuyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Emenike: İsmail Hoca için her şeyi yapmaya hazırım

"İSMAİL HOCA İÇİN HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIM"

Yeni Teknik Direktör İsmail Kartal hakkında ise Emenike, "Daha önce Fenerbahçe'ye geldiğimde İsmail Hoca buradaydı, tekrar katıldım o yine buradaydı. Şimdi teknik direktörümüz oldu. Çok iyi bir hoca. Birlikte büyük başarılara imza atacağımız için mutluyum. Kendisiyle iyi bir ilişkimiz var. Onun, taraftarlarımız ve kulübümüz için her şeyi yapmaya hazırım" diye konuştu.

"GÜNDEN GÜNE DAHA İYİ HALE GELİYORUZ"

Süper Kupa maçıyla ilgili olarak ise Emenike, "Takımımız günden güne daha iyi hale geliyor. Her gün daha iyi çalışıyoruz. Ben bunu çalışan arkadaşlarımın gözlerinden görüyorum. O maçta da en iyisini sahaya koyacağız, Günden güne daha iyi oluyoruz ve o maça kadar daha da iyi olacağız. Bu maçla Soma'da hayatını kaybeden insanların ailelerine yardım edilecek olması, böyle bir karşılaşma çok güzel. Biz onların yanındayız, yardım etmek istiyoruz. Bu Süper Kupa maçının da böyle bir anlamı olması bizim için mutluluk verici. Bu maçta benim yapacağım sadece elimden gelenin en iyisin ortaya koymak olacak. Kişiler önemli değil, takımın başarı önemli. Tüm arkadaşlarımın ne yapacağı önemli. Tüm takım arkadaşlarımla birlikte güzel bir mücadele ortaya koyarak kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Emenike: İsmail Hoca için her şeyi yapmaya hazırım

BAKMADAN GEÇME!