Bacada ‘baz’lama

Güncelleme Tarihi:

Bacada ‘baz’lama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2014 01:23

Bölgelerini çevreleyen baz istasyonlarından şikayetçi olan Tınaztepe Mahallesi Bülbülderesi Caddesi sakinleri, bir apartmandaki baz istasyonunun, baca süsü verilerek saklanmaya çalışıldığını iddia etti.

Haberin Devamı

Çevre sakinleri baz istasyonlarıyla dolu olan bölgede evlerin değerinin düştüğünü belirterek, “Sağlımızı tehdit eden bu istasyonlar binalarımızın değerini de düşürdü. İnsanlar semtimize gelmekten kaçıyor” dedi. Bölgenin baz istasyonlarından arındırılmasını talep eden vatandaşlar imza kampanyası başlattı.

SAĞLIĞIMIZI TEHDİT EDİYOR

Çevre sakinleri, bölgede bulunan bir apartmanın müteahhit tarafından satın alınarak çatısına baz istasyonu dikildiğini ve ilerleyen günlerde apartmanın kız yurdu olacağını belirterek, “Çevremizde bulunan istasyonlar yetmiyormuş gibi para kazanmak için bir de yenisi dikildi. Bu da yetmiyormuş gibi istasyonun altı kız yurdu yapılarak genç insanların sağlığı tehdit edilecek. Bir an önce bölgemizin bu tehditten kurtarılması için imza toplamaya başladık” diye konuştu. Mahalleli, baca süsü verilerek gizlendiğini iddia ettiği baz istasyonunun bulunduğu apartmanda oturan birçok kişinin durumdan haberdar olmadığını belirterek, “Bu tamamen baca süsü verilmiş bir sağlık tehdidir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!