İki ayda 32 kişi gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi:

İki ayda 32 kişi gözaltına alındı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2014 01:09

Sincan’da iki ayda uyuşturucu, esrar, bonzai ve benzeri madde satışı yapmak, bulundurmak ve temin etmek suçlarından 32 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların 10'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Sincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, son dönemlerde artan bonzai ve uyuşturucu satışına yönelik çalışmalarını ve operasyonlarını sürdürüyor. Titiz çalışmalar ve operasyonlar sonucu, Atatürk Mahallesi'nde küçük çocuklara da uyuşturucu temin ettiği tespit edilen 12 şahıs yakalandı. Şahıslardan 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Akşemsettin Mahallesi Sinan Şamil Sam Parkı içerisinde uyuşturucu sattığı tespit edilen D.B ve B.Y'nin üzerinden 10 fişek esrar maddesi bulundu. Gözaltına alınan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Sincan Yenikent Cezaevi'ne gönderildi. Akşemsettin Mahallesi Familya Sokak üzerinde bonzai satışı yapan 8 kişi yakalandı. Şahıslardan ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yine bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri Maraşal Çakmak Mahallesi Yavuz Sokakta bir eve operasyon yaparak, eroin satışı yapan S.İ'yi 9 fişek eroin ile gözaltına aldı. Gözaltına alınan S.İ çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Plevne Mahallesi'nde araçla eroin sattığı tespit edilen B.T 13 fişek esrar, 4 fişek kubar esrar, 1 fişek eroin ile yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!