Di Maria'nın kararı kesin

Güncelleme Tarihi:

Di Marianın kararı kesin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2014 16:05

Di Maria, Real Madrid'den ayrılmak istiyor.Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, Arjantinli futbolcunun takımdan ayrılmak istediğini ve transferin son günü 31 Ağustos'a kadar her şeyin olabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

İspanya'da Real Madrid'den ayrılacağı haberleriyle bir süredir gündemden düşmeyen Angel Di Maria'nın gitmek istediği kesinlik kazandı.İspanya Süper Kupası'nda yarın Atletico Madrid'e karşı oynayacakları maç öncesinde basın toplantısı düzenleyen Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, "Di Maria bu yaz takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Kulüp ona bir teklif yaptı, o bunu reddetti. Bu, kulüp ve futbolcu arasındaki bir sorun" dedi.

Medyada yer aldığı gibi kulüple kendisi arasında herhangi bir anlaşmazlığın bulunmadığını belirten Ancelotti, "Di Maria şu anda Real Madrid'in futbolcusu ama 31 Ağustos'a kadar her şey olabilir. Eğer bir çözüm bulunmaz ve sonunda takımda kalırsa bir sorun olmayacaktır" diye konuştu.

İspanyol basını, Di Maria'yı isteyen Paris Saint Germain'in bonservis bedelinin fazla olması nedeniyle fikir değiştirdiğini, ancak İngiliz kulübü Manchester United'ın Arjantinli futbolcuyu transfer edebileceğini iddia ediyor.Bu arada Ancelotti, Alman futbolcu Sami Khedira'nın durumuna da açıklık getirerek, "Di Maria'dan farklı bir olay. Khedira gelecek sezon sona erecek sözleşmesini yenilemedi ama gitmek istemedi. Bakalım ne olacak" ifadelerini kullandı.

Ancelotti ayrıca, Süper Kupa'nın ilk maçında kas ağrısından dolayı hafif sakatlık geçiren Cristiano Ronaldo'nun diğer tüm futbolcuları gibi yarınki maça hazır ve iyi durumda olduğunu söyledi. İtalyan teknik adam, yarınki maçta kaleyi İker Casillas mı yoksa Keylor Navas'ın mı koruyacağı hakkında ise ipucu vermedi.

Ancelotti, Süper Kupa'yı kazanmak için "çok baskılı" oynamaları gerektiğini belirterek, "Bernabeu'daki maçın ikinci yarısındaki gibi oynamalıyız. Ofansif anlamda daha iyiydik. Daha yoğun ve hızlı oynamalıyız" diye konuştu.Öte yandan Atletico Madrid, Süper Kupa maçı öncesindeki son antrenmanını bu akşam Vicente Calderon Stadı'nda yapacak.İspanya Süper Kupası'nın kazananı belirleyecek maç TSİ 23.30'da başlayacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!