Twitter o Türk'ü arıyor!

Güncelleme Tarihi:

Twitter o Türkü arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2014 12:53

Sosyal paylaşım sitesi Twitter, Türkiye için "Kamu Politikaları Yöneticisi" arıyor.

Haberin Devamı

Türkiye'de ofis açması, vergilendirme, kişilerin hak ve hürriyetleri kapsamında yapılan şikayetlere muhatap bulunması amacıyla 25 Ağustos'ta BTK yetkilileriyle üçüncü görüşmeyi yapmaya hazırlanan Twitter, web sitesinde bir ilan yayınladı ve Türkiye'de yönetici aradığını duyurdu.

İlanda Türkiye için Kamu Politikaları Yöneticisi (Public Policy Manager) aradığını belirten Twitter, yöneticinin Türkiye'deki Twitter kullanıcıları için önemli olan tüm kamu politikaları sorunlarını takip edeceğini ve bu sorunların çözümü için öneriler sunacağını bildirdi.

Temsilci Twitter'ın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinden sorumlu merkezinin bulunduğu İrlanda'nın başkenti Dublin ofisine bağlı olarak çalışacak.

İşe alınacak yöneticinin Türkiye'deki hükümet, siyaset ve kamu politikaları alanında kayda değer deneyim sahibi olması şartı aranan iş ilanında, başvuruda bulunacak kişilerin üniversite muzunu ve iyi derecede İngilizce bilmesi; espri anlayışı yüksek, sosyal medya ve yüksek teknoloji bilgisi ile güçlü bir iletişime sahip olması isteniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!