Medvedev'den Rönesans’ın projesine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Medvedevden Rönesans’ın projesine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2014 10:55

Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev, Rönesans Holding’in inşa ettiği Moskova’nın yeni yerleşim bölgesinin en önemli projelerinden Comcity şantiyesini ziyaret etti. Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin ile birlikte gelen Medyedev projenin aşamalarıyla ilgili bilgi aldı.

Haberin Devamı

Comcity şantiyesi, Rusya’nın önemli iki ismine ev sahipliği yaptı. Moskova’nın yeni büyüyen bölümü ile bizzat ilgilenen Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev ile Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin’in ziyaretleri sırasında Rönesans İnşaat Rusya CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Düzyol hazır bulundu.

Rönesans İnşaat Rusya CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Düzyol, projeyle ilgili bilgi verirken, 4 aşamadan oluşan projenin, 196 bin metrekarelik alanda inşa edilen ilk aşamasının, 2 yıl gibi kısa sürede tamamlanma aşamasına geldiğini bildirdi.

Düzyol, “Rönesans olarak Moskova bölgesinde, Comcity projesinin yanı sıra, 12 ayrı projemiz bulunuyor. Rusya’nın kalbi Moskova Uluslararası İş Merkezi’nde inşaatını gerçekleştirdiğimiz projelerinden olan iki farklı kule yatırımımız ise son hızla devam ediyor. Rönesans Holding’in kendi yatırımı olan bu proje, 1,3 milyar dolara mal olacak” dedi.

Haberin Devamı

Medvedev’in bölgedeki gelişmeleri görmek için şantiye ziyareti yaptığı Comcity Projesi 430 bin metrekarelik inşaat alanına sahip dev bir proje. Tamamlandığında 11 ofis binası, alışveriş ve yaşam merkezi, otel, spor merkezi, çocuk oyun alanı, restoranlar, bankalar gibi birçok yapıyı bünyesinde barındıracak proje 4 aşamadan oluşuyor.

Bu yılın sonunda tamamlanması planlanan birinci aşama 196 bin metrekarelik bir alanda inşa ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!