Üç hecede doğal güzellik: Da-ko-ta!

Güncelleme Tarihi:

Üç hecede doğal güzellik: Da-ko-ta
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2014 01:14

Daha çok küçükken 'Benim Adım Sam'de Sean Penn'le birlikte oynamıştı, Dakota Fanning. Bugün ise 20 yaşında çalışkan ve başarılı bir aktris.

Haberin Devamı

Efsane ‘I Am Sam’de minicik ve çok bilmiş bir çocuktu, Dakota Fanning. Şimdiyse 20 yaşında genç bir yıldız. Neredeyse yaşı kadar diyebiliriz, 16 adet ödülü ve sayısız adaylığı var. Lucky Magazine’in Eylül sayısı için verdiği röportajda ilginç demeçler verdi.

Üç hecede doğal güzellik: Da-ko-ta

'I Am Sam'de Dakota'yı izlerken hüzünlenmeyen yoktu.


Üç hecede doğal güzellik: Da-ko-ta

Filmde Dakota'nın küçük kardeşi Elle de aynı karakterin 2 yaşındaki halini oynamıştı.

KABİNE GİRMEM, ÖLÜRÜM DAHA İYİ!

Üç hecede doğal güzellik: Da-ko-ta

Haberin Devamı

‘Alışverişte kabine girip bir şeyler denemek beni korkudan öldürüyor. Bu yüzden kabine giremiyorum. Ve genellikle bana hiç uymayan şeyleri alıp eve geri dönüyorum!’

ROMANTİĞİN TEKİYİM

Üç hecede doğal güzellik: Da-ko-ta

Dakota Fanning, sevgilisi Jamie Strachan'la birlikte.

Elimde değil ama romantiğin tekiyim. Annemi ve babamı görüyorum, sonra da bomboş ilişkileri olan çiftlere bakıyorum… Gerçekten deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz gerçek bir ilişki için beklemeye değmez mi?

TİŞÖRTÜM BİN YILDIR DURUYOR
Kızkardeşim Elle doğduğunda, büyük pembe renk ve mavi harflerle üstünde ‘Ben Büyük Kızkardeşim’ yazan bir tişörtüm vardı. Çok küçüktüm ve tişört o kadar büyüktü ki, sonsuza kadar içine sığabilirdim. Şimdiyse o benim için minik bir bluza dönmüş durumda, neyse ki moda dünyasında şimdi böyle üstler trend oldu!’


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!