Uzundere'de geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Uzunderede geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2014 01:15

KARABAĞLAR Belediyesi'nin önemli projelerinden Uzundere Rekreasyon Alanı'nda adım adım sona yaklaşılıyor. Alanda bulunan sanatsal heykeller ve oyuncaklar boyanırken, çevre düzenlenmesi de hızla devam ediyor. Ayrıca, göle maya çalan Nasreddin Hoca heykelinin de kavuğu oluşmaya başladı. Çalışmaların 1-1,5 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Haberin Devamı


Karabağlar Belediyesi tarafından Uzundere Rekreasyon Alanı'nda yürütülen çalışmalar hız kazandı. 250 hektarlık alanı kapsayan projede, 2 bin 500 kişilik amfi tiyaro, gençlik merkezleri, yetişkin yüzme havuzları ve göletlerin büyük bir çoğunluğu tamamlandı. Rekreasyon alanında 2 restoran ve kafeterya da yer alacak. Alanda bulunan Nasrettin Hoca heykelinin kavuğu da önümüzdeki günlerde monte edilecek.

Uzunderede geri sayım başladı

TEMATİK PARK'TA NELER YER ALIYOR
Tematik park ve oyun alanlarında, Nasrettin Hoca figürlü heykel binaların yanı sıra Nuh'un Gemisi'nin figüre edildiği bir heykel bina daha bulunuyor. Heykel yapılar, restoran, kafeterya, ve kültür merkezi de rekreasyon alanında yer alacak. Çocuk ve gençlerin sörf yapabileceği dev köpek balığı heykellerinin bulunduğu yüzme havuzlarının toplam alanı ise 4 bin metrekare.

Haberin Devamı

Uzunderede geri sayım başladı

Tematik park alanında, ejderha figürlü kaydıraklar, mantar kamelyalar, oyun alanında Tom&Jerry, Keloğlan, Pamuk Prenses Yedi Cüceler gibi çocukların çok sevdiği onlarca masal ve çizgi film kahramanları, fil, timsah, balık, dino figürlü kaydıraklar, heykeller ve oyun grupları ve şark köşesi projenin diğer ayrıntıları. Projede son rötuşlar yapılırken önümüzdeki aylarda bitirilerek halkın hizmetine sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!