Şehit evinde yas

Güncelleme Tarihi:

Şehit evinde yas
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2014 13:25

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü üyesinin heykelinin kaldırılması için yapılan operasyon dönüşünde kazara yaralanarak şehit olan Uzman Çavuş Uğur İnal'ın Tarsus ilçesindeki baba evinde yas var.

Haberin Devamı

İnal'ın Mithatpaşa Mahallesi'nde yaşayan annesi Yeter İnal ve kardeşleri olayın ardından Diyarbakır'a gitti. Acı haberin alınması üzerine akrabaları tarafından 2849 Sokak'taki eve Türk bayrakları asıldı. İnal'ın teyzesinin oğlu Hakan Taştepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sözün bittiği yerdeyiz. Boğazım düğümleniyor. En son haziran ayında Tarsus'a geldiğinde görüşmüştük. Zaman zaman da internetten görüşüyorduk" dedi.

Bu arada, babasını uzun yıllar önce kaybeden 5 yıllık asker İnal'ın 3 yıl önce Merve İnal ile yaşamını birleştirdiği ve 1,5 yaşında oğlu olduğu öğrenildi. Askeri yetkililer, cenazenin akşam saatlerinde Tarsus'a getirilmesinin beklendiğini, törenin ise yarın yapılacağını kaydettiler.

Şehit evinde yas

Haberin Devamı

Lice ilçesine bağlı Yolçatı köyünde bir örgüt üyesine ait heykele el konulması için yapılan operasyona katılan Uzman Çavuş Uğur İnal (27), döndüğü ilçe jandarma komutanlığında kaza sonucu yaralanmış, helikopterle getirildiği Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınan İnal, kurtarılamamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!