Belirsizlikler ön plana çıkabilir

Gelecek hafta içinde zaman zaman bulunduğumuz konumu, elimize geçen bilgiyi veya gittiğimiz yolu sorgulayabilir, inişte mi çıkışta mı olduğumuzu anlayamayabiliriz.

Haberin Devamı

Böyle durumlarda, bu olayların birer test olabileceğini hatırlamalı, tepki vermek yerine gülüp geçmeli ve olaylar netleşene kadar beklemeliyiz.
Ancak hiçbir konuyu hafife almamamız gerekiyor.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Aşk hayatınızda yeni şeyler deneyebilirsiniz. Güzel jestlerin ve sözlerin etkisi düşündüğünüzden büyük olabilir. Dış görünümünüzü ve yeteneklerinizi geliştirmenize yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz. Bazı kişilere yaklaşım biçiminizi değiştirmeniz, kontrolü ele almanız anlamına gelebilir.

Boğa
Evinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konulara farklı bir bakış açısıyla yaklaşmanız, olayların akışını değiştirebilir. Duygularınızı paylaşabilirsiniz ama herkesin söylediklerinizden hoşlanmasını beklemeyin. Açık ve dürüst olmanız, nerede durduğunuzu anlamanızı sağlayacaktır.

İkizler
Bazı projeleri mükemmelleştirme zamanı. Önemli ilişkilerinizin yolunda olduğunu düşünseniz de onlara zaman ayırmanızda fayda var. Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konuları şansa bırakmamanız gereken günlerdesiniz. Evde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Yengeç

Beklenmedik bir kaynaktan duygusal veya ekonomik bir girişiminizle ilgili destek gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Hastalıklardan korunmak için iyi bir diyete başlama vakti gelmiş olabilir. Stresli bir konuya işaret eden tartışmalar sonunda tatlıya bağlanabilir.

Aslan
Belli planlar veya düzenlemeler değişiklik istiyor olabilir. Çevrenizdekiler, sizi bazı şeyleri saklamakla suçlayabilir. Dolayısıyla planlarınızı açıkça ortaya koymanızda fayda var. Herkes her şeyi öğrendikten sonra kendinizi suçlu hissetmeden ilerleyebilirsiniz. Aşırılıklar zarar verebilir.

Haberin Devamı

Başak
Sezgilerinize güvenin. Bazen spontane tavırlar, düşünülerek yapılanlardan daha etkili sonuçlar verebilir. İlerlemek veya yetenekleriniz konusunda soru işaretleri olan kişileri etkilemek için bilginizi, bulgularınızı ve tecrübenizi paylaşabilirsiniz.

Terazi
Beklenmedik öneriler, teklifler veya hediyeler söz konusu olabilir. Karşı karşıya olduğunuz duruma ve neler yapabileceğinize odaklanabilirsiniz. Alacağınız kararlara duygularınızı karıştırmamalı ve harekete geçmekten çekinmemelisiniz.

Haberin Devamı

Akrep
Bazı kişiler neler yaptığınızı eleştirel gözle izliyor olabilir. Karşı karşıya olduğunuz durumların hassasiyetini kavrayarak yaklaşmanız, istediğiniz sonuçların oluşmasını sağlayabilir. Sağlığınıza ve sahip olduğunuz şeylere dikkat edin!

Yay
Olan biten şaşırtıcı gelişmeler, nasıl olduğunu anlayamasanız da hoşunuza gidebilir. Size, kendinizi iyi hissettirmeyecek şeyler yaptırmak için baskı kuran kişiler olabilir. Baskılara boyun eğmemeli, sizinle aynı amaçları taşıyan kişilerle bir araya gelmelisiniz.

Oğlak
Bazı kişilerin teklifleri, sizi olumlu ya da tam tersi olumsuz anlamda aşırtabilir. Ani tepkiler veren veya tahmin edilmesi güç hareketleri olan kişilerden uzak durmanızda fayda var. Daha ciddi ve akıllı kişilerle bir araya gelmeli, aşırı harcamalardan kaçınmalısınız.

Kova
Yaşam standardınızı artıracak fırsatları takip etmeli ve hiçbir şeyin önünüzde durmasına izin vermemelisiniz. Belli bir ilişki ya da işbirliği, özgün bir viraj alıp hedeflerinize ulaşmanıza yardım edebilecek bir hâl alabilir. Anlaşmak gerekirken, tartışmaktan özenle kaçınmanız gerekiyor.

Balık
Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya iş planlarınızda verimli konseptler geliştirebileceğiniz günlerdesiniz. Evinizi daha konforlu ve eğlenceli hale getirmenin yollarını arayabilirsiniz. Size keyif verecek bir harcama, stresi azaltabilir.

Yazarın Tüm Yazıları