Kocaeli Birlikspor'da 19 imza

Güncelleme Tarihi:

Kocaeli Birliksporda 19 imza
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2014 10:56

Kocaeli Birlikspor'da imza töreni.Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kocaeli Birlikspor, 19 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kocaeli Birlikspor, 19 futbolcuyla sözleşme imzaladı.Başiskele ilçesindeki otelde düzenlenen törende konuşan Kocaeli Birlikspor Başkanı Murat Aydın, yeni sezon öncesi büyük beklentiler içinde olduklarını belirterek, lig şampiyonluğunu hedeflediklerini söyledi.

Kadrolarını kaliteli isimlerle takviye ettiklerini anlatan Aydın, başarı için her türlü fedakarlığı yapacaklarını kaydetti.Aydın, gruplarında köklü ve kaliteli takımlar bulunduğunu dile getirerek, "Yeni oluşum gerçekleştirdik. Kısa sürede iyi bir ekip kurduk. Takımımızın iyi ortamda verimli olması için çalışıyoruz. Hedefimiz, şampiyon olabilmek ama önce centilmenliği, Kocaeli Birlikspor'un farklı davranışlarıyla lige damga vurması sonucunda şampiyon olup PTT 1. Lig'e çıkmak istiyoruz. PTT 1. Lig'e çıkacak güce sahibiz. Belki 1-2 eksikliğimiz olabilir ama bunu aşacağız. Takımdaki birlik ve beraberlik, aile yapısı, koyduğumuz hedefte en büyük adımlarımız" şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Kemal Kılıç da oyuncuların kısa sürede takıma adapte olduğunu aktararak, başarılı sezon geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından 19 futbolcu, sözleşme imzaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!