Tişörtünü yırttı kadro dışı bıraktı ve gönderdi

Güncelleme Tarihi:

Tişörtünü yırttı kadro dışı bıraktı ve gönderdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2014 01:09

Fransız yıldız, Bursa ile oynanan maçın tekrarını izlemek istemeyince Boşnak hoca ile kapıştı. Yönetimin Malouda’yı istemeyen Halilhodzic’ten yana olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR, Halilhodzic-Malouda kavgasıyla sarsıldı. Rostov ile yarın oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off maçına hazırlanan takımda önceki akşamki idmandan sonra teknik direktör Vahid Halilhodzic ile Fransız oyuncu Florent Malouda kavga etti. Oldukça gergin olan Halilhodzic ve Malouda’yı araya girenlerin güçlükle sakinleştirdi. Hatta kavga sırasında Malouda’nın tişörtü yırtıldı.

MANDIRALI DA iSTEMEMiŞTi

Kavga ise şu sebepten çıktı: Malouda, Bursa ile oynanan hazırlık maçını tekrar izlemek istemedi. Halilhodzic ise kalıp maçı izlemesini istedi. Bunun üzerine çıkan kavga güçlükle yatıştırıldı. Boşnak hoca dün de Florent Malouda’yı idmana almadı. Halilhodzic, yönetime “Onu takımımda istemiyorum” dedi. Kulüpten dün yapılan açıklamada da Malouda’nın disiplinsiz davranışları nedeniyle, Halilhodzic tarafından süresiz kadro dışı bırakıldığı belirtildi. Hami Mandıralı da geçen sezon Fransız yıldızı kadro dışı bırakmıştı.

Yönetim teknik heyete uyacak

Haberin Devamı

TRABZONSPOR Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Vahid Halilhodzic ile Florent Malouda arasındaki tartışmayı doğruladı. Halilhodzic’ten yana olacaklarını söyleyen Güney, “Hocamız ile Malouda arasında birtakım tartışmalar, sorunlar olduğu bize de basına da yansımıştır. Teknik heyetin raporu doğrultusunda kesin karar verilecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!