Roma 3 - 3 Fenerbahçe

Güncelleme Tarihi:

Roma 3 - 3 Fenerbahçe
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2014 21:10

Fenerbahçe, Roma ile oynadığı hazırlık karşılaşmasından 3-3'lük beraberlikle dönüyor. Sarı lacivertliler son 20 dakikasına 3-1 önde girdiği karşılaşmada eski oyuncusu Salih'in 68'de oyuna girmesinden sonra kalesinde 2 gol görerek beraberliğe razı oldu.

Haberin Devamı




Karşılaşma iki takımında karşılıklı etkili ataklarıyla başladı. Ev sahibi 5'de Gervinho ile etkili gelirken sarı lacivertliler 16'da Gökhan'la net gol pozisyonundan yararlanamadı. 25'de Gervinho bir kez daha etkili geldi, Meireles'in müdahalesi ile yerde kalınca hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Totti penaltıyı gole çevirdi ve takımını öne geçirdi. Bu gole sarı lacivertlilerin cevabı ise 31'de serbest atıştan Bruno Alves ile geldi. Sol çaprazdan kullanılan atışta topun geçen Portekizli harika bir gole imza attı ve maça tekrar eşitliği getirdi.

2. yarıya çok etkili başlayan temsilcimiz Emenike ile üst üste rakip ceza sahası içinde tehlikeler yarattı. 50'de Alper rakiplerinden sıyrılıp rakip ceza sahasına girdiğinde müdahale ile yerde kaldı. Hakem bir kez daha beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Kuyt skoru 2-1'e getirdi. 58'de gecenin etkili isimlerinden Emenike sağdan ceza sahasına daldı ve şutunu çekti. Kaleciden dönen topu Sow tamamladı ve skoru 3-1'e taşıdı.

68'de Roma'nın efsane ismi, kaptanı Totti oyundan çıkarken yerine Salih girdi. Bu dakikadan sonra Roma sarı lacivertlilerin kalesinde etkili olmaya başladı. 80'de soldan yüklenen Roma yaşanan karambolden Destro ile bir gol daha çıkardı ve farkı 1'e indirdi. 85'de kullanılan kornerde Destro bir kez daha ortaya çıktı ve skoru belirledi; 3-3

Haberin Devamı

STAT: ROMA OLİMPİYAT
HAKEMLER: Valeri Paolo di Roma, Dobosz Marrazzo
GOLLER: Totti (P) Dk.25, Destro Dk.81 ve 86 (ROMA) Alves Dk. 31, Kuyt (P) Dk.50, Sow Dk.57 (FENERBAHÇE)
ROMA:
De Sanctis (*), Torosidis (*), (Florenzi Dk.58) (*), Astori (**), Castan (?), (Romagnoli Dk.10) (*), Cole(**), (Emanuelson Dk. 68) (**), Pjanic (**), (Destro Dk. 68) (***), De Rossi (**), (Parades Dk.78) (**), Keita (**), (Nainggolan Dk.58) (*), Ljajic (*), (Iturbe Dk.58) (***), Totti (*), (Salih Dk. 68) (**), Gervinho (**), (Sanabria Dk.83) (?)
FENERBAHÇE: Volkan (**), Gökhan (**), (H.Cinemre Dk.87) (?), Bekir (**), Alves (**), (Serdar Dk. 45) (**), Caner (**), (Muhammed Dk. 90) (?), Meireles (**), (Emre Dk. 79) (*), M.Topal (***), Kuyt (***), (Selçuk Dk. 68) (*), Alper (***), (M.Topuz Dk. 79) (*), Sow (**), (Webo Dk.77) (*), Emenike (***), (H.Ali Dk.83) (**)

Haberin Devamı



KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
-Maçın son düdüğü geliyor. Roma ile Fenerbahçe arasındaki hazırlık maçı 3-3 sona eriyor.
-GOL... 85'de Roma kornerden gelen topta bulduğu golle beraberliği yakaladı. 3-3
-GOL... 80'de Roma, Destro'nun ayağından bulduğu golle farkı 1'e indirdi. Sol kanatta yüklenen Roma'da yerden gelen ortayı Fenerbahçe defansı uzaklaştıramayınca Destro önünde kalan topu kaleye gönderdi. 2-3
-68'de Roma'da Totti oyundan çıkarken Salih onun yerine oyuna giriyor.
-GOLLL... Fenerbahçe harika geldi, Kuyt pasını verdi Emenike ceza sahasına girdi ve şutunu çekti. Top kaleciden döndü Sow tamamladı ve golü buldu. 1-3
-56'da kazanılan serbest atışta topun başına Caner geçti. Vuruşunda kaleci De Sanctis başarılı bir şekilde uzandı ve topu kornere çeldi.
-50. dakikada Alper ceza sahasına girdikten sonra arkadan yapılan hareketle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Kuyt vurdu ve golll... 1-2
-Karşılaşmada 2. yarı başladı.
-Karşılaşmada ilk yarının son düdüğü geldi.
-GOOLL... 31'de serbest atışta topun başına Bruno Alves geçti. Vuruşunda harika bir gole imza attı. 1-1
-25'de Gervinho sağ çaprazdan ceza sahasına girdi. Meireles'in müdahalesi sonrasında hakem penaltıo noktasını gösterdi. Totti vurdu ve golü yaptı. 1-0
-16'da Fenerbahçe Gökhan'la net gol pozisyonundan yararlanamadı. Emenike'nin topuk pasıyla ceza sahasına giren ve kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan'ın vuruşunda De Sanctis başarılıydı.
-5. dakikada Roma Gervinho ile etkili geldi. Bu oyuncu ver kaçla ceza sahasına girdi şutunu çekti top yandan auta çıktı.
-Karşılaşmaya Roma başladı.

Haberin Devamı



KARŞILAŞMA ÖNCESİ
Sarı lacivertli ekip son hazırlık maçında eski oyuncusu Salih'in yeni takımı Roma karşısında. Fenerbahçe son oynadığı hazırlık maçında Kadıköy'de Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u Emre ve Caner'in golleriyle 2-1 mağlup etti.

Roma ise son oynadığı hazırlık maçında Avusturya temsilcisi Wiener'i 4-1 mağlup etmişti. İtalyan ekibinin bu maçtaki gollerini Gervinho, Pjanic, Iturbe ve Ljajic kaydetti.


Roma Olimpiyat Stadyumu'nda ismi anons edildiğinde Salih'e büyük ilgi vardı.

Roma 3 - 3 Fenerbahçe


Karşılaşma öncesi Fenerbahçe soyunma odasını ziyaret eden Salih, teknik direktör İsmail Kartal ile de hasret giderdi.

Roma 3 - 3 Fenerbahçe



Fenerbahçe yönetimi maçta
Karşılaşmayı Fenerbahçe yönetimi adına Başkan Aziz Yıldırım, asbaşkanlar Deniz Tolga Aytöre, Hakan Dinçay’ın yanı sıra yönetim kurulu üyesi Yalçın Haker de izliyor. Ayrıca Yıldırım’ın yakın dostu Önder Fırat da karşılaşmayı izleyenler arasında.

Haberin Devamı


Gökhan çatlak elle
Fenerbahçe 11’inde mücadele eden Gökhan Gönül elindeki çatlağa rağmen sahadaki yerini aldı. Sarı lacivertlilerin yıldız oyuncusu ağrılarına rağmen bu önemli hazırlık maçında yer alırken sakatlıkları devam eden Diego, Kadlec ve Egemen kadroda yer almadılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!